Vores friske færdigblandede cocktails med vodka på fustage leveres klar til servering så i får den bedste oplevelse af den perfekte cocktail på fustage.Vodka cocktail til fest og events i Danmark

Vodka giver alle muligheder, når man skal lave en god cocktail. Vodka er mild i smagen og kan blandes alene men også sammen med andre spiritus produkter.

Cocktails med Vodka

Long Island Iced Tea
Sex on the Beach
White Russian
Moscow Mule
Isbjørn
Espresso Martini

Vores vodka cocktails produceres i samarbejde med førende spiritus leverandører som Pernod Ricard, Diageo, Marie Brizzard.

Priser på vodka cocktails på fustage

Se alle vores priser her på cocktails som leveres friske og færdigblandet i 10, 18 og 30 liters fustager.

Vores friske færdiglavede vodka cocktails tilbydes i en 10 liters fustage som indeholder ca. 50 cocktails, 18 liters fustage som indeholder ca. 90 cocktails og  30 liters fustage som indeholder ca. 150 cocktails

Cocktail haner og køler

For at skænke færdigblandet cocktails fra vores kegs eller fustage, kræver det en taphane og en køler som vi også kan levere hvis du ikke har dette.Mobilbar til cocktails og fadøl og passer ind til enhver fest og event

Vi tilbyder både mobile cocktailbarer med taphaner eller anlæg hvor taphanen bliver monteret på bordkanten og køleren står under bordet.

Har i brug for en skræddersyet løsning til jeres fest eller firmaevent af en bar-løsning, kan vi også tilbyde dette.

Is til fest

Skal du bruge isterninger eller knust is til festen kan vi også hjælpe med det, der bruges ca. 100-150 gram is per glas cocktail. Klik her på linket for priser på is til fest.

Levering af cocktails

Vi leverer til alle typer arrangementer og om de er store eller små. Vi gør det nemt for dig ved færdigblandede cocktails. Vi kommer med færdigblandede cocktails og udstyr til at skænke på. Vi sætter alt op og kontrollerer at alt fungerer til jeres fest.

Udlejning til fest

kontakt udlejningtilfest.dk på Tlf: +45 4054 5175 eller mail: info@udlejningtilfest.dk og hør hvad vi kan med vodka drinks og cocktails for dig.