Slush Ice

​Ny Slush Ice cocktails udlejning mulighed fra udlejningtilfest.dk til jeres sommerfest, julefrokost, firmafest, klubfest, børnefest eller event. Det er altid et sikkert et hit med frozen drinks til festen.slush ice til fest og event i Danmark

Vi har skabt nye produkter og ændret måden for Slush Ice udlejning til fest. Vores maskiner er blevet automatiske og klarer alt. Vores drikkevarer er færdigblandede og klar til brug, så i får den bedste oplevelse hver gang.

Nemmere bliver det ikke.

Automatiske maskiner

Vi har Danmarks nyeste og bedste maskiner til Slush ice udlejning. Vores maskiner laver perfekt slush ice på under en 1 time.  Den bliver ved med at lave lækre produkter under hele festen uden stop. Vi har bygget vores maskiner og brugen af dem, så alt bliver nemt.

Tænd maskinen og tryk på start og ca. 60 minutter efter er jeres Slush Ice cocktails klar til at nyde. Vi har ændret alt ved at lade maskinen klare det hele. Den fylder selv tanken op til start og fylder selv løbende op, når i bruger den.

Færdigblandede drikkevarer

Produkter med alkohol

Produkter uden alkohol

Udlejning til fest

kontakt udlejningtilfest.dk på Tlf: +45 4054 5175 eller mail: info@udlejningtilfest.dk og hør hvad vi kan med  slush ice for dig .