Leje af tilbehør til festen, så du kun skal leje tilbehør til din fest et sted. Som totalleverandør til fest og events  kan vi tilbyde borde, stole og duge til fest. Service  til middagen og desserten. Køl og frys til drikkevarer og mad. Lyd og lys som Soundboks 3 med stativ og lysshow, Popcorn med kræmmerhuse, Slush ice eller appelsinpresser.

Borde, stole og duge

Udlejning af borde stole og duge til fest og events, hvad enten det er lange eller runde borde og hvide duge til bordene. Banquet stole, konference stole eller bænke  så kan udlejningtilfest.dk som totalleverandør hjælpe med udstyr.

Serviceudlejning

Serviceudlejning til fest af bestik, glas og porcelæn til maden og dessert samt natmad. Vi tilbyder servicepakker lige fra 1 retters menuer op til 3 retters menuer samt dessertpakker. vi har også udlejning af service i enkelte dele.

popcorn tilbehør content

Popcornmaskine

Udlejningtilfest.dk tilbyder en stor popcornmaskine leje der hurtig kan lave masser af popcorn til festen til fødselsdage og privat fester. Men også til firmafester, sommerfester, reception eller til åbent hus arrangementer og det er både til voksne og børn.

lyd og lys udlejning

Lyd og lys

Lyd og Lys når du skal holde en fed fest med Soundboks 3 der overdøver alle eller event hvor lyden og lyset flytter festen til næste level. Måske du også bare skal bruge gode priser med udlejning af jukeboks, højtaler, lysspot eller DJ.

køl og frys udlejning

Køl og frys udlejning

Vi tilbyder leje af køl og frys til til fest og events af drikkevarer og madvarer leverer løsninger til det. Udlejningtilfest.dk kan tilbyde alt til mindre fester  som fødselsdagen, konfirmationen eller brylluppet og op til festival størrelse i Danmark.

soundboks til fest som tilbehør

Soundboks 3

Lej en Soundboks hos udlejningtilfest.dk til festen. Den kan spille op til 20 timer på ét batteri, hvis der ikke spilles på fuld styrke. Batteriet kan selvfølgelig oplades mens Soundboksen spiller. Så festen aldrig stopper før den lyse morgen

Byer vi dækker med grill og catering til fest

Aarhus, Odense, Esbjerg, Kolding, Horsens, Vejle, Herning, Silkeborg, Fredericia, Holstebro, Sønderborg, Svendborg, Haderslev
Skive, Skanderborg, Nyborg, Aabenraa, Ikast, Middelfart, Grenaa, Varde, Odder, Hedensted-Løsning, Lystrup, Struer
Ringkøbing, Vejen, Grindsted, Galten-Skovby, Beder-Malling, Aars, Ribe, Hadsten, Skødstrup, Skjern, Hinnerup
Tønder, Vojens, Bjerringbro, Brande, Ebeltoft, Bramming, Hammel, Faaborg, Billund, Assens, Ry, Rødekro
Kerteminde, Ringe, Nordborg, Munkebo, Børkop, Lind, Otterup, Kjellerup, Mårslet, Vamdrup, Bellinge, Strib
Rudkøbing, Give, Brørup, Padborg, Gråsten, Videbæk, Svejbæk, Sunds, Langeskov, Vildbjerg, Tarm, Juelsminde
Solbjerg, Ølgod, Bogense, Årslev, Harlev, Brædstrup, Hjortshøj, Løgumkloster, Jelling, Virklund, Taulov, Glamsbjerg
Toftlund, Broager, Aulum, Augustenborg, Søndersø, Vissenbjerg, Ejby, Aarup, Holsted, Skærbæk, Lunderskov
Brejning, Bjæverskov, Hvide Sande, Sabro, Christiansfeld, Rønde, Nørre Åby, Langå, Trige, Oksbøl, Søften, Tinglev
Tørring, Ullerslev, Tjæreborg, Nordby, Rødding, Høruphav, Kibæk, Hårlev, Gram, Stoholm, Egebjerg, Forlev, Starup, Guderup.