Lyd og Lys når du skal holde fest eller events og til gode priser med udlejning af soundboks, iPad jukeboks, højtaler, spotify eller DJ.

Soundboks

Soundboks udlejning til festen  om det er til firmafesten, havefesten, bryllupsfesten, julefrokosten, på studentervognen eller på festivalpladsen.

iPad jukeboks til fest

Vi tilbyder det bedste af digitale iPad jukebokse med eksterne højtalere som kan spille enhver fest op og vi  dækker hele Jylland, fyn – Vi leverer, sætter den op og afhenter den.

Lydanlæg til fest

Musikanlæg udlejning inkl cdafspiller og Ipad som er koblet op mod Spotify med  musiknumre fra gammel til nyt og i alle kategorier og som ekstra med mulighed for lysshow.

Lys og effekter til fest

Skal dansegulvet være et for dine gæster, kan du kombinere lysshow med lyd og lys.
Det giver lige det lille ekstra, som gør festen perfekt og som gæsterne snakker om længe efter.

DJ til fest

Er jeres fest med dans kan vi varmt anbefale en DJ til jeres fest. Vi kan tilbyde dig en meget proffessionel allround DJ.

Den musik der spilles af vores DJ, er meget varieret og altid tilpasset den enkelte fest. Musikken blandes med det bedste fra 60’erne og frem til nutiden, men med fokus på hits som man kender.

Udlejning til fest

kontakt udlejningtilfest.dk på Tlf: +45 4054 5175 eller mail: info@udlejningtilfest.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.

Byer vi dækker med lyd og lys

Agerbæk, Andrup, Bramming, Esbjerg, Grimstrup, Gørding, Hjerting, Ribe, Vejrup, KoldingHerning, Fredericia, Holstebro. Haderslev, Aabenraa, Varde, Vejen, Grindsted, Skødstrup, SkjernTønder, Vojens, Brande, Bramming, Billund, Rødekro, Børkop, Lind, Vamdrup, Give, Brørup, Videbæk, Tarm, Ølgod, Løgumkloster, Jelling, Taulov. Toftlund, Holsted, Skærbæk, Lunderskov, Hvide Sande, Christiansfeld, Oksbøl, Tjæreborg, Nordby, Rødding, Kibæk, Gram, Starup.