Specialøl esbjerg på fustage til fest med eller uden fadølsanlæg om det er Lager eller Ale øl. Udlejningtilfest.dk er beliggende i Esbjerg og vi tilbyder en bred vifte af danske og udlandske fadøl både almindelig samt økologiske fadøl fra Carlsberg Group og Bryggeriet Vestfyen.

Udlejningtilfest.dk tilbyder en bred vifte af Specialøl i Esbjerg til fest på fustager om det er oktoberfesten, sommerfesten, fødselsdagen.

Ale øl

Ale er en forskellig række øl brygget ved hjælp af en varm gæringsmetode med overgær ved temperaturer mellem 15 – 21grader. Ale har normalt en sød, frugtig og rig smag. Tidligere refererede udtrykket “ale” til en bestemt drik brygget uden humle og lighed mellem mange øl varianter indeholder Ale normalt et bittermiddel, der hjælper med at balancere malten og fungerer som et konserveringsmiddel.

Men når det kommer til moderne versioner af ales, brygger producenterne dem oftest med vand rigt på calciumsulfat og overgær. Sammenlignet med pilsner øls varianter foregår forarbejdningen af ​​ales ved højere temperaturer. Når det kommer til alkoholprocenten, indeholder pale ale op til 5 procent alkohol, mens mørkere strong ale indeholder op til 6,5 procent alkohol. Smagen af ​​pale ales er relativt mere bitter maltier og humlefyldt end ren pilsner øl. Nogle af de populære ale-varianter inkluderer Brown ale, Golden ale, India Pale Ale (IPA), Pale ale, Mild ale, Burton ale og Scotch ale.

Lager øl

Lager er en variant af øl, hvor brygning og forarbejdning foregår ved lave temperaturer. Også producenter fermenterer pilsner med undergærende gær ved kolde temperaturer mellem 1 – 10 grader. Udover at modning af pilsner foregår på kølelager, er de fleste pilsnere anderledes end ale varianter, da producenterne bruger den undergærede gær “Saccharomyces pastorianus” til at fermentere pilsner øl. Der er forskellige varianter af pilsner øl produceret over hele verden. De varierer fra hinanden i deres smag, sammensætning, farve og alkoholprocent.

Desuden kommer pilsnerøl i en række forskellige farver lige fra ekstremt blege og ravgule til mørkebrune og sorte øl som Dunkel og Schwarzbier. Denne farvenuance er et resultat af den type kornseddel, der bruges i øllene. For eksempel bruger producenter uristet byg og tilføjer nogle gange ris eller majs for at lette skyggen og tilføje en lys finish til blegere pilsnerøl, mens de bruger ristede korn og malte til at generere de mørkere pilsnerøl. Den mest almindeligt forbrugte og tilgængelige type øl på markedet er dog den blege pilsner.

Mulighederne er mange og vi kan hjælpe jer med at gøre jeres fest eller jeres event perfekt med udlejning til fest.

Kontakt os for Specialøl Esbjerg

Kontakt udlejningtilfest.dk på Tlf: +45 4054 5175 eller mail: info@udlejningtilfest.dk og hør hvad vi kan gøre for dig med udlejning til fest.

Besøg udlejningtilfest.dk på facebook og “synes godt om” og del gerne siden.

Kommuner og byer vi dækker med Specialøl esbjerg

Esbjerg, Ribe, Bramming, Tjæreborg, Gørding, Tarp, Andrup, Egebæk, Gredstedbro, Guldager, Store Darum, Øster Vedsted, Vejrup, Grimstrup, Bryndum, Vilslev, Skads, Vester Nebel, Kærbøl, Roager, Jernved, Vester Vedsted.