Vi tilbyder Teltudlejning Varde af godkendte hvide festtelte inkl gulv og i alle teltstørrelser til dig som skal holde  fest. Ved leje af telt får du 50% rabat på borde og stole. Som lokal fest leverandør af telte og tilbehør til konfirmation, brylluppet, studentergildet eller firmafesten og events,  kan vi som totalleverandør tilbyde dig levering af teltudlejning Varde

teltudlejning Varde størrelser og priser

Teltudlejning størrelser og priser

Vi kommer med hvide festtelte inkl gulv – læs mere

Udlejningtilfest.dk har base i Esbjerg og med teltudlejning Varde tilbyder vi levering i hele Varde kommune. ved Teltudlejning Varde af vores hvide festtelte får du altid 50% på borde og stole.

Beregning af teltets størrelse

Teltudlejning varde til fest og events i Danmark af hvide festtelteVil i sidde ved lange borde skal i beregne med 1,1 m² per person og vil i sidde ved runde borde skal i beregne med 1,3 m² per person. Dette ganges op med det antal personer i bliver. F.eks. en fest på 40 personer og hvor i gerne vil sidde ved runde borde er beregningen 40 personer * 1,3 m² meter ved runde borde) er lig med minimum 52 m² telt. Så ved samtidig leje af festtelt får man 50% på borde og stole.

Ved brug af langborde beregnes der ca. 1,1 m² per person.
Ved brug af runde borde beregnes der ca. 1,3 m² per person.

HUSK at beregne ekstra plads til eventuel buffetborde, gaveborde dansegulv, bar og lignende.

Størrelse og priser på telte

Vi tilbyder størrelser på festtelte med en bredde på 6 eller 9 meter. De kan videreudbygges i længder af 3 m og op efter.
Du kan uden tvivl finde en størrelse herunder, der både passer til din have og antal af gæster. Se et udvalg af vores størrelser og priser til teltudlejning her.

Teltene vi udlejer har en godkendt selvbærende konstruktion uden stolper i midten. Vinduer og døre kan placeres, hvor i ønsker dem og siderne kan tages af og på.

Skal man bruge andre størrelser med 12 eller 15 meters bredde, så kontakt os med det samme, så finder vi den rigtige løsning sammen.

Med teltudlejning Esbjerg tilbyder vi gratis levering og afhentning ved leje af telt. Udlejningtilfest.dk er beliggende på mådevej 37 Esbjerg. Vi står altid klar til at besvare dine spørgsmål omkring teltudlejning eller vejlede iblandt vores andre produkter og services på Tel: +45 4054 5175 eller e-mail: info@udlejningtilfest.dk

6 meters telteklik her

6×6 meter 36m26×9 meter 54m26×12 meter 72m26×15 meter 90m26×18 meter 108m2 – 6×21 meter 126m2

3D tegninger af telteteltudlejning varde 3D tegning 6x6 meter 32 personer

Som standard sender vi altid 3d tegninger med i vores tilbud. Ønsker du en mere detaljeret 3D opstilling så kan vi tilbyde dig en mål-fast 3D tegning af jeres festtelt, så du ved alt kan være der.

Ved fester over 100 personer skræddersyr vi gerne jeres 3D tegning fra start.  Så sørger vi for at alle detaljer er med fra starten af.

Opsætnings muligheder

Vi sørger for opsætning og nedtagning af festteltet. Med løsningen  “vi sætter op” sørger vi for at teltet bliver sat op uden i skal hjælpe med noget. Du markerer bare hvor teltet skal stå.

Priser på telte

Find alle størrelser og priser på vores udlejnings telte  >>her<<. Vores teltpriser er inklusiv et gulv. Hvad enten det er et telt til en firmafest, konfirmation, fest i haven, firmaevents eller byfester ved teltudlejning Varde.

Grill og Catering til festHelstegt pattegris og teltudlejning varde

Vi kan også tilbyde jer Grill og Catering til jeres fest eller firma event hvor vi tilbyder helstegt pattegris, BBQ grill buffet og burgermenuer til jer. Vi sørger selvfølgelig for alt lige fra overdækning, buffet borde med mere.  Vi kommer ud til jer med en grillmester og griller og udskærer kødet samt anretter maden til jeres fest.

Men vi har meget mere end det, så udover teltudlejning til fest, kan du leje borde og stole og af stole anbefaler vi Banquet stol som er den bedste stol til fest. og vi tilbyder også serviceudlejning, Vi kan også tilbyde vores lækre cocktailpakke som er klar til servering og færdigblandede cocktails på fustage og kolde fadøl og mere til. Hvis du vælger udlejningtilfest.dk som din leverandør, kan du få det hele ét sted.

Kontakt os for teltudlejning

kontakt udlejningtilfest.dk på Tlf: +45 4054 5175 eller mail: info@udlejningtilfest.dk og hør hvad vi kan gøre for dig med teltudlejning Varde og Varde kommune.

Besøg udlejningtilfest.dk på facebook og “synes godt om” og del gerne siden.

Byer vi dækker med teltudlejning i Varde kommune

Varde, Ølgod, Oksbøl, Tistrup, Nørre Nebel, Agerbæk, Alslev, Ansager, Outrup, Janderup, Sig, Næsbjerg, Nordenskov, Årre, Tofterup, Billum, Skovlund, Horne, Lunde, Øster Vrøgum, Oksby, Fåborg.