Teltudlejning priser inklusiv gulv hvad enten det er et telt til en firmafest, konfirmation, fest i haven, firmaevents eller byfester. Teltpriserne vi tilbyder jer er inkl gulv og baseret ved et plant underlag uden hældning på stedet.

Priser på teltudlejning

Prisen kan ses ved at trykke på størrelsen af teltet og er du i tvivl om størrelsen på teltet kan du nemt beregne dette længere nede på denne side.

6 meters telte

6×6 meter 36m26×9 meter 54m26×12 meter 72m26×15 meter 90m26×18 meter 108m2

9 meters telte

9×6 meter 54m29×9 meter 81m29×12 meter 108m29×15 meter 135m29×18 meter 162m29×21 meter 189m2

Ønsker i andre størrelser eller opstillinger som sammenkoblede telte, telte med vinkler eller telte bygget på stillads, så kontakt os endelig for muligheder.

Forskellige prisløsninger

Vores teltudlejning prisløsninger giver vi dig flere muligheder som løsning med “vi sætter op” hvor vi sørger for opsætning og nedtagning eller vores billigere løsning som “supervisor” hvor vi stiller op med en person til at guide og hjælpe jer med opsætning og nedtagning.

Vores telte har en bredde på 6 eller 9 meter. De kan bygges i moduler i længden fra 3 m og op efter. Er du i tvivl om størrelsen kan du se vores eksempler eller beregne det efter vores vejledning herunder eller ved at kontakte os.

Beregning af teltets størrelse

For at få den rigtige pris på teltet  skal du kende den rigtige størrelse af telt til jeres fest eller event.

Vil i sidde ved lange borde, så skal i beregne med 1,1 m² per person og vil i sidde ved runde borde skal i beregne med 1,3 m² per person og dette ganges op med det antal personer i bliver.

Feks en fest med 40 personer og hvor i gerne vil sidde ved runde borde er beregningen 40 personer * 1,3 m² og som er lig med 52 m² telt som man minimum skal bruge.

Husk at tilføje dansegulv, bar eller buffetborde som også lægges til når man bestiller størrelse på teltet.

Gulv til teltet

Vi tilbyder vi gulve i plast. Gulvet har stor betydning for den samlede oplevelse af fest i telt, samt borde og stole. Plastgulvet er let at håndtere når det lægges. Gulvet lægges forskudt og låser sig sammen og som gør det stabilt. Gulvet er marmorgråt med struktur.

Vores plastgulv giver et stabilt underlag for borde og stole og perfekt at danse på.

3D tegninger af telte3D tegntil festing af 6x6 meter telt

Ønsker du en mere detaljeret 3D opstilling kan dette også tilbydes, kontakt os for yderlig information.

Certificerede telte

Alle vores hvide telte er certificerede og godkendt til opsætning som festtelte ved Teknologisk Institut

Udlejning til fest

kontakt udlejningtilfest.dk på Tlf: +45 4054 5175 eller mail: info@udlejningtilfest.dk for at høre mere om priser og muligheder og hvad vi kan gøre for dig.