Se teltudlejning priser på hvide festtelte med eller uden gulv og om det er et telt til  fødselsdagen, konfirmation, studenterfesten, firmafest, fest i haven, firmaevents eller byfesteren. Teltpriserne vi tilbyder jer er med eller uden gulv efter ønske og baseret ved et plant underlag uden hældning på stedet.

Med “vi sætter op”  får i den bedste løsning hvor i bare markerer der hvor teltet skal stå.  Herefter sørger vi for opsætning og nedtagning af festteltet. Se alle Priser på telte ved at trykke på teltstørrelse hernunder i 6 eller 9 meter brede telte. Er du i tvivl om størrelsen på teltet kan du nemt beregne dette  længere nede på denne side eller kontakte os.

Teltudlejning priser

6 meter brede telte

klik her

Tryk på teltstørrelse for flere priser

Teltstørrelse Max antal Priser fra
6×6 meter 34 personer 3.799kr
6×9 meter 52 personer 3.799kr
6×12 meter 68 personer 5.099kr
6×15 meter 84 personer 6.399kr
6×18 meter 98 personer 7.599kr
6×21 meter 114 personer 8.799kr
Teltudlejning priser

9 meters telte

klik her

Tryk på teltstørrelse for flere priser

Teltstørrelse Max antal Priser fra
9×6 meter 52 personer 3.799kr
9×9 meter 73 personer 5.699kr
9×12 meter 98 personer 7.599kr
9×15 meter 122 personer 9.499kr
9×18 meter 147 personer 11.399kr
9×21 meter 171 personer 13.299kr
50% rabat på borde og stole

50% rabat på borde og stole

Få 50% rabat på borde og stole ved leje af telt
serviceudlejning

Serviceudlejning

Service udlejning priser er inklusiv opvask

Ønsker i andre størrelser eller opstillinger som sammenkoblede telte, telte med vinkler eller telte bygget på stillads, så kontakt os endelig for muligheder.

Kontakt os på tel: +45 4054 5175  hvor vi er klar til at hjælpe eller e-mail på: info@udlejningtilfest.dk omkring teltudlejning, størrelser eller vejlede iblandt vores andre produkter og services

Vores telte som er hvide har en standard bredde på 6 eller 9 meter. De bygges i moduler i længden fra 3 m og op efter. Er du i tvivl om størrelsen kan du se vores eksempler eller beregne det efter vores vejledning herunder eller ved at kontakte os.

teltudlejning priserBeregning af teltets størrelse

For at få den rigtige pris på teltet  skal du kende den rigtige størrelse af telt til jeres fest eller event.

Vil i sidde ved lange borde, så skal i beregne med 1,1 m² per person og vil i sidde ved runde borde skal i beregne med 1,3 m² per person og dette ganges op med det antal personer i bliver.

Feks en fest med 40 personer og hvor i gerne vil sidde ved runde borde er beregningen 40 personer * 1,3 m² og som er lig med 52 m² telt som man minimum skal bruge.

Husk at tilføje dansegulv, bar eller buffetborde som også lægges til når man bestiller størrelse på teltet.

Gulv til teltet

Vi tilbyder vi gulve i plast. Gulvet har stor betydning for den samlede oplevelse af fest i telt, samt borde og stole. Plastgulvet er let at håndtere når det lægges. Gulvet lægges forskudt og låser sig sammen og som gør det stabilt. Gulvet er marmorgråt med struktur.

Vores plastgulv giver et stabilt underlag for borde og stole og perfekt at danse på

3D tegninger af telteTeltudlejning med 3D tegninger

Som standard sender vi altid 3d tegninger med i vores tilbud. Ønsker du en mere detaljeret 3D opstilling så kan vi tilbyde dig en mål-fast 3D tegning af jeres festtelt, så du ved alt kan være der.

Ved fester over 100 personer skræddersyr vi gerne jeres 3D tegning fra start, så alle detaljer er med fra staten af.

Udlejning til fest

kontakt udlejningtilfest.dk på Tlf: +45 4054 5175 eller mail: info@udlejningtilfest.dk for at høre mere om priser og muligheder og hvad vi kan gøre for dig.

Byer vi dækker med teltudlejning

Aarhus, Esbjerg, Kolding, Horsens, Vejle, Herning, Silkeborg, Fredericia, Holstebro, Sønderborg. Haderslev, Skive, Skanderborg, Aabenraa, Ikast, Grenaa, Varde, Hedensted-Løsning, Lystrup, Struer. Ringkøbing, Vejen, Grindsted, , Ribe, Skødstrup, SkjernTønder, Vojens, Bjerringbro, Brande, Bramming, Billund, Ry, Rødekro, Børkop, Lind, Kjellerup, Vamdrup.

Give, Brørup, Padborg, Gråsten, Videbæk, Svejbæk, Sunds, Vildbjerg, Tarm, Juelsminde. Solbjerg, Ølgod, Harlev, Brædstrup, Hjortshøj, Løgumkloster, Jelling, Virklund, Taulov, Glamsbjerg. Toftlund, Broager, Aulum, Augustenborg, Søndersø, Aarup, Holsted, Skærbæk, Lunderskov. Brejning, Bjæverskov, Hvide Sande, Sabro, Christiansfeld, Rønde, Langå, Oksbøl, Søften, Tinglev. Tørring, Tjæreborg, Nordby, Rødding, Høruphav, Kibæk, Hårlev, Gram, Stoholm, Egebjerg, Forlev, Starup, Guderup.

Odense, Svendborg, Nyborg, Middelfart, Faaborg, Assens, Kerteminde, Ringe, Munkebo, Otterup. Bellinge, Strib, Langeskov, Bogense, Årslev, Glamsbjerg, Aarup, Vissenbjerg, Søndersø, Nørre Aaby.