hvide festtelte ved teltudlejning Esbjerg og gratis leje af soundboks til jer, der skal holde fest. Ved leje af telt hos udlejningtilfest.dk i Esbjerg får du 50% rabat på borde og stole og gratis leje af soundboks. Som lokal festudbyder med base i Esbjerg, tilbyder vi festtelte og tilbehør samt bar og drikkevarer til fødselsdag, konfirmation, bryllup, studentergilde, firmafest og events. Som totalleverandør kan vi tilbyde den bedste service og support i forbindelse med teltudlejning i Esbjerg

Teltudlejning Esbjerg

Hvide telte ved teltudlejning Esbjerg Hvide festtelte med teltudlejning Esbjerg er den perfekte løsning til din næste fest, uanset om det er en bryllup, et firmafest, en fødselsdag eller firmaarrangement esbjerg. Det er bedste valg med hvide telte til din fest, fordi de giver mulighed for en pæn og elegant løsning til alles festbehov. Helt hvide telte er nemme at pynte op og er derfor den perfekte festtelt for dit næste arrangement.

6 meters telteklik her

Se mere ved at trykke på teltstørrelse herunder

Teltstørrelse Max antal Priser fra
6×6 meter – 36m2 34 personer 2.399kr
6×9 meter – 54m2 52 personer 2.999kr
6×12 meter – 72m2 68 personer 3.999kr
6×15 meter – 90m2 84 personer 4.999kr
6×18 meter – 108m2 98 personer 5.999kr
6×21 meter – 126m2 114 personer 6.999kr

6 meters telteklik her

Se mere ved at trykke på teltstørrelse herunder

Teltstørrelse Max antal Priser fra
6×6 meter – 36m2 34 personer 2.399kr
6×9 meter – 54m2 52 personer 2.999kr
6×12 meter – 72m2 68 personer 3.999kr
6×15 meter – 90m2 84 personer 4.999kr
6×18 meter – 108m2 98 personer 5.999kr
6×21 meter – 126m2 114 personer 6.999kr

Beregning af telt til fest størrelse

At have det rigtige telt til fest til dit arrangement er vigtig for at skabe den perfekte stemning og sikre en god oplevelse for dig og dine gæster. Ved brug af lange borde beregnes der ca. 1,0 m² per person, mens ved brug af runde borde beregnes der ca. 1,3 m² per person.

F.eks. en fest på 40 personer og hvor i gerne vil sidde ved runde borde er beregningen 40 personer * 1,3 m² meter ved runde borde) er lig med minimum 54 m² telt som kunne være 6×9 meter fest telt. Vi anbefaler at du vælger et telt med gulv, da stolene ellers kan synke ned i græsset.

Det er vigtigt også at beregne ekstra plads til eventuelle buffetborde, gaveborde, fadøl og drinks-bar og lignende når man skal have telt til fest.

Størrelse og priser på telte

Vi tilbyder størrelser på festtelte med en bredde på 6 eller 9 meter. De kan videreudbygges i længder af 3 m og op efter.
Du kan uden tvivl finde en teltstørrelse herunder, der både passer til din have og antal af gæster. Se et udvalg af vores størrelser og priser til teltudlejning her.

Teltene vi udlejer har en godkendt selvbærende konstruktion uden stolper i midten. Vinduer og døre kan placeres, hvor i ønsker dem og siderne kan tages af og på.

Skal man bruge andre størrelser med 12 eller 15 meters bredde, så kontakt os med det samme, så finder vi den rigtige telt løsning sammen.

Festudlejning i esbjerg

Hos udlejningtilfest.dk gør vi festudlejning i Esbjerg nemmere og mere overskuelig. Når du lejer et festtelt til dit næste arrangement hos os, tilbyder vi dig  50% rabat på leje af borde og stole. Vi ønsker at sikre, at din fest er så komfortabel og indbydende som muligt, uden at strække dit budget for meget.

Med vores rabat på 50% på borde og stole ved telt leje for 40 personer, vil du kunne spare mindst 610 kr. Dette giver dig en mulighed for at investere yderligere i andre områder af din fest, såsom mad, drikkevarer eller dekorationer, for at skabe en god oplevelse for dine gæster.

Lad udlejningtilfest.dk hjælpe med at gøre din fest til en succes med vores prisvenlige udlejningsservice ved leje af telt.

Så kontakt os for et uforpligtende tilbud på Tel. +45 4054 5175 eller info@udlejningtilfest.dk

Serviceudlejning Esbjerg

Vi tilbyder serviceudlejning i Esbjerg så gør din næste fest perfekt med leje af service hos udlejningtilfest.dk. Vores stilrene service gør det nemt at skabe en stilfuld opdækning til festmiddagen og desserten. Vi sørger for at vaske servicen op, så du kan nyde din fest uden besvær. Lej vores service i dag og lad os tage os af detaljerne ved leje af service.

Ved serviceudlejning i Esbjerg tilbyder vi både sammensatte service pakker til festen eller enkelte dele der er skræddersyet til dine festlige behov. Vi forstår, at enhver begivenhed er unik, og derfor tilbyder vi en bred vifte af serviceudlejnings muligheder om det er til firmaarrangement esbjerg eller et bryllup i Esbjerg, der kan tilpasses præcis til din fest.

Teltudlejning uden stress

Når du lejer festtelte hos os, tilbyder vi altid opsætning af teltet senest 2 dage før festen. Så man har god tid til at gøre teltet klar, dække bordene og smage på fadøllet eller jeres færdigblandet drinks, hvis dette er bestilt. Til firmafester og private fester kan vi også bookes til at hænge belysning op, dekorere teltet, samt dække bordene med service og duge/servietter. På den måde kan vores kunder slappe af og nyde festen uden bekymringer.

3D tegninger af party og festtelte

teltudlejning varde 3D tegning 6x6 meter 32 personer

Som standard sender vi altid 3d tegninger med i vores tilbud. Ønsker du en mere detaljeret 3D opstilling så kan vi tilbyde dig en mål-fast 3D tegning af jeres festtelt, så du ved alt kan være der.

Ved fester over 100 personer skræddersyr vi gerne jeres 3D tegning fra start.  Så sørger vi for at alle detaljer er med fra starten af.

Opsætnings muligheder af festteltet

Vi giver flere muligheder ved opsætning og nedtagning af festteltet. “supervisor” løsningen hvor i stiller med 3 personer til opsætning og nedtagning eller med løsningen  “vi sætter op” sørger vi for at teltet bliver sat op uden i skal hjælpe med noget. Du markerer bare hvor teltet skal stå.

Priser på telte

Find priser på vores udlejnings telte  >>her<<. Vores teltpriser er med eller uden gulv. Hvad enten det er et telt til en fødselsdag, firmafest, konfirmation, fest i haven, firmaevents eller byfester.

Festudlejning esbjerg

Som lokal leverandør af festudlejning i Esbjerg, er det nemt at arrangere den perfekte arrangement. Vi er dedikerede for at gøre din fest mindeværdig. Kontakt udlejningtilfest.dk for festudlejning i Esbjerg, der vil sikre, at din fest bliver en succes.”

Alt i udlejning esbjerg

Alt i udlejning Esbjerg

Udlejningtilfest.dk har den bedste løsning for alt i udlejning til din fest i Esbjerg. Vi har meget mere end bare teltudlejning i Esbjerg, Hos udlejningtilfest.dk kan du leje alt i udlejning af tilbehør til teltfesten. Vi tilbyder også et bredt udvalg af drikkevarer som fadøl og fadølsanlæg samt færdigblandet drinks og cocktails på fustage der er klar til at blive serveret.

Vælg udlejningtilfest.dk som din totalleverandør til fest, og få alt i udlejning i Esbjerg på ét sted.

Grill og Catering til festHelstegt pattegris og leje af telt

Vi kan også tilbyde jer Grill og Catering til jeres fest eller firma event hvor vi tilbyder helstegt pattegris, Helstegt lam,  BBQ grill buffet og burgermenuer til jer. Vi sørger selvfølgelig for alt lige fra overdækning, buffet borde med mere.  Vi kommer ud til jer med en grillmester og griller og udskærer kødet samt anretter maden til jeres fest.

Kontakt os for teltudlejning Esbjerg

kontakt udlejningtilfest.dk på Tlf: +45 4054 5175 eller mail: info@udlejningtilfest.dk og hør hvad vi kan gøre for dig med udlejning af teltudlejning i Esbjerg og Esbjerg kommune.

Besøg udlejningtilfest.dk på facebook og “synes godt om” og del gerne siden.

Byer vi tilbyder teltudlejning i Esbjerg kommune

Andrup, Bramming, Bryndum, Esbjerg, Egebæk, Gredstedbro, Guldager, Gørding, Grimstrup, Hjerting, Jernved, Kærbøl, Ribe, Roager, Skads, Store Darum,  sædding, Tarp, Tjæreborg, Vejrup, Vester Nebel, Vester Vedsted, Vilslev, Øster Vedsted