Teltudlejning Esbjerg af hvide festtelte

Teltudlejning Esbjerg af hvide festtelte inklusive gulv i alle størrelser til jer, der skal holde fest. Ved leje af telt hos Teltudlejning Esbjerg får du 50% rabat på borde og stole. Som lokal festudbyder beliggende i Esbjerg, tilbyder vi telte og tilbehør til fødselsdag, konfirmation, bryllup, studentergilde, firmafest og events. Som totalleverandør kan vi tilbyde den bedste service og support i forbindelse med teltudlejning i Esbjerg

Beregning af teltets størrelse

Teltudlejning Esbjerg til fest og events i DanmarkAt have det rigtige telt til dit arrangement er vigtig for at skabe den perfekte stemning og sikre en god oplevelse for dig og dine gæster. Ved brug af lange borde beregnes der ca. 1,0 m² per person, mens ved brug af runde borde beregnes der ca. 1,3 m² per person.

F.eks. en fest på 40 personer og hvor i gerne vil sidde ved runde borde er beregningen 40 personer * 1,3 m² meter ved runde borde) er lig med minimum 54 m² telt som kunne være 6×9 meter fest telt. Vi anbefaler at du vælger et telt med gulv, da stolene ellers kan synke ned i græsset.

Det er vigtigt også at beregne ekstra plads til eventuelle buffetborde, gaveborde, fadøl og drinks-bar og lignende.

Størrelse og priser på telte

Vi tilbyder størrelser på festtelte med en bredde på 6 eller 9 meter. De kan videreudbygges i længder af 3 m og op efter.
Du kan uden tvivl finde en teltstørrelse herunder, der både passer til din have og antal af gæster. Se et udvalg af vores størrelser og priser til teltudlejning her.

Teltene vi udlejer har en godkendt selvbærende konstruktion uden stolper i midten. Vinduer og døre kan placeres, hvor i ønsker dem og siderne kan tages af og på.

Skal man bruge andre størrelser med 12 eller 15 meters bredde, så kontakt os med det samme, så finder vi den rigtige telt løsning sammen.

50% rabat på borde og stole

Ved leje af festtelte hos udlejningtilfest.dk tilbyder vi 50% rabat på leje af borde og stole til jeres fest eller arrangement. Et eksempel med et festtelt, borde og stole til 40 personer vil du spare minimum 610kr. Så kontakt os for et uforpligtende tilbud på Tel. +45 4054 5175 eller info@udlejningtilfest.dk

6 meters telteklik her

Se mere ved at trykke på teltstørrelse herunder

Teltstørrelse Max antal Priser fra
6×6 meter – 36m2 34 personer 2.399kr
6×9 meter – 54m2 52 personer 2.999kr
6×12 meter – 72m2 68 personer 3.999kr
6×15 meter – 90m2 84 personer 4.999kr
6×18 meter – 108m2 98 personer 5.999kr
6×21 meter – 126m2 114 personer 6.999kr

6 meters telteklik her

Se mere ved at trykke på teltstørrelse herunder

Teltstørrelse Max antal Priser fra
6×6 meter – 36m2 34 personer 2.399kr
6×9 meter – 54m2 52 personer 2.999kr
6×12 meter – 72m2 68 personer 3.999kr
6×15 meter – 90m2 84 personer 4.999kr
6×18 meter – 108m2 98 personer 5.999kr
6×21 meter – 126m2 114 personer 6.999kr

Teltudlejning uden stress

Når du lejer festtelte hos os, tilbyder vi altid opsætning af teltet senest 2 dage før festen. Så man har god tid til at gøre teltet klar, dække bordene og smage på fadøllet eller jeres færdigblandet drinks, hvis dette er bestilt. Til firmafester og private fester kan vi også bookes til at hænge belysning op, dekorere teltet, samt dække bordene med service og duge/servietter. På den måde kan vores kunder slappe af og nyde festen uden bekymringer.

3D tegninger af party og festtelte

teltudlejning varde 3D tegning 6x6 meter 32 personer

Som standard sender vi altid 3d tegninger med i vores tilbud. Ønsker du en mere detaljeret 3D opstilling så kan vi tilbyde dig en mål-fast 3D tegning af jeres festtelt, så du ved alt kan være der.

Ved fester over 100 personer skræddersyr vi gerne jeres 3D tegning fra start.  Så sørger vi for at alle detaljer er med fra starten af.

Opsætnings muligheder af festteltet

Vi giver flere muligheder ved opsætning og nedtagning af festteltet. “supervisor” løsningen hvor i stiller med 3 personer til opsætning og nedtagning eller med løsningen  “vi sætter op” sørger vi for at teltet bliver sat op uden i skal hjælpe med noget. Du markerer bare hvor teltet skal stå.

Priser på telte

Find priser på vores udlejnings telte  >>her<<. Vores teltpriser er med eller uden gulv. Hvad enten det er et telt til en fødselsdag, firmafest, konfirmation, fest i haven, firmaevents eller byfester.

Festudlejning esbjerg

Your Content Goes Here

Alt i udlejning esbjerg

Udlejningtilfest.dk har den bedste løsning for alt i udlejning til din fest i Esbjerg. Vi har meget mere end bare teltudlejning i Esbjerg, Hos udlejningtilfest.dk kan du leje alt i udlejning af tilbehør til teltfesten. Vi tilbyder også et bredt udvalg af drikkevarer som fadøl og fadølsanlæg samt færdigblandet drinks og cocktails på fustage der er klar til at blive serveret.

Vælg udlejningtilfest.dk som din totalleverandør til fest, og få alt i udlejning på ét sted.

Grill og Catering til festHelstegt pattegris

Vi kan også tilbyde jer Grill og Catering til jeres fest eller firma event hvor vi tilbyder helstegt pattegris, Helstegt lam,  BBQ grill buffet og burgermenuer til jer. Vi sørger selvfølgelig for alt lige fra overdækning, buffet borde med mere.  Vi kommer ud til jer med en grillmester og griller og udskærer kødet samt anretter maden til jeres fest.

Kontakt os for teltudlejning

kontakt udlejningtilfest.dk på Tlf: +45 4054 5175 eller mail: info@udlejningtilfest.dk og hør hvad vi kan gøre for dig med teltudlejning i Esbjerg og Esbjerg kommune.

Besøg udlejningtilfest.dk på facebook og “synes godt om” og del gerne siden.

Byer vi tilbyder teltudlejning i Esbjerg kommune

Esbjerg, Ribe, Bramming, Tjæreborg, Gørding, Tarp, Andrup, Egebæk, Gredstedbro, Guldager, Store Darum, Øster Vedsted, Vejrup, Grimstrup, Bryndum, Vilslev, Skads, Vester Nebel, Kærbøl, Roager, Jernved, Vester Vedsted.