Teltudlejning Esbjerg hvor Udlejningtilfest.dk tilbyder flotte hvide festtelte inkl gulv og i alle størrelser til dig som skal holde fest. Som lokal totalleverandør til fest, konfirmation, bryllup, studentergilde eller firmafesten og events, kan vi tilbyde dig alt i teltudlejning Esbjerg.

50% rabat på borde og stole

50% rabat på borde og stole

Ved leje af festtelt

3d tegning af telt banner content

3D tegninger af festtelt 

mål fast 3D tegning

Udlejningtilfest.dk har base i Esbjerg og med teltudlejning Esbjerg tilbyder vi 50% rabat på borde og stole ved leje af telt.

Beregning af teltets størrelse

Vil i sidde ved lange borde skal i beregne med 1,1 m² per person og vil i sidde ved runde borde skal i beregne med 1,3 m² per person. Dette ganges op med det antal personer i bliver. F.Teltudlejning Esbjerg til fest og events i Danmarkeks. en fest på 40 personer og hvor i gerne vil sidde ved runde borde er beregningen 40 personer * 1,3 m² meter ved runde borde) er lig med minimum 52 m² telt.

Ved brug af langborde beregnes der ca. 1,1 m² per person.
Ved brug af runde borde beregnes der ca. 1,3 m² per person.

HUSK at beregne ekstra plads til eventuel buffetborde, gaveborde dansegulv, cocktailbar og lignende.

Størrelse og priser på telte

Vi tilbyder størrelser på festtelte med en bredde på 6 eller 9 meter. De kan videreudbygges i længder af 3 m og op efter.
Du kan uden tvivl finde en teltstørrelse herunder, der både passer til din have og antal af gæster. Se et udvalg af vores størrelser og priser til teltudlejning her.

Teltene vi udlejer har en godkendt selvbærende konstruktion uden stolper i midten. Vinduer og døre kan placeres, hvor i ønsker dem og siderne kan tages af og på.

Skal man bruge andre størrelser med 12 eller 15 meters bredde, så kontakt os med det samme, så finder vi den rigtige telt løsning sammen.

Husk, vi står altid klar til at besvare dine spørgsmål omkring teltudlejning eller vejlede iblandt vores andre produkter og services på Tel: +45 4054 5175 eller e-mail: info@udlejningtilfest.dk

6 meters telteklik her

6×6 meter 36m26×9 meter 54m26×12 meter 72m26×15 meter 90m26×18 meter 108m2 – 6×21 meter 126m2

3D tegninger af telte

teltudlejning varde 3D tegning 6x6 meter 32 personer

Som standard sender vi altid 3d tegninger med i vores tilbud. Ønsker du en mere detaljeret 3D opstilling så kan vi tilbyde dig en mål-fast 3D tegning af jeres festtelt, så du ved alt kan være der.

Ved fester over 100 personer skræddersyr vi gerne jeres 3D tegning fra start.  Så sørger vi for at alle detaljer er med fra starten af.

Opsætnings muligheder

Vi giver flere muligheder ved opsætning og nedtagning af festteltet. Med løsningen  “vi sætter op” sørger vi for at teltet bliver sat op uden i skal hjælpe med noget. Du markerer bare hvor teltet skal stå.

Som “supervisor”  leveres det altid med en erfaren teltopsætter, der hjælper med en sikker opsætning af teltet. Du skal som udlejer stille med 3 mand, der kan give en hånd med, når teltet skal sættes op og tages ned. Prisen er selvfølgelig også billigere hvis i vælger “supervisor” løsningen.

Priser på telte

Find alle størrelser og priser på vores udlejnings telte  >>her<<. Vores teltpriser er inklusiv et gulv. Hvad enten det er et telt til en firmafest, konfirmation, fest i haven, firmaevents eller byfester.

50% rabat på borde og stole

Ved leje af festtelte hos udlejningtilfest.dk tilbyder vi 50% rabat på leje af borde og stole til jeres fest eller arrangement. Et eksempel med et festtelt, borde og stole til 40 personer vil du spare minimum 610kr. Så kontakt os for et uforpligtende tilbud på Tel. +45 4054 5175 eller info@udlejningtilfest.dk

Grill og Catering til festHelstegt pattegris

Vi kan også tilbyde jer Grill og Catering til jeres fest eller firma event hvor vi tilbyder helstegt pattegris, BBQ grill buffet og burgermenuer til jer. Vi sørger selvfølgelig for alt lige fra overdækning, buffet borde med mere.  Vi kommer ud til jer med en grillmester og griller og udskærer kødet samt anretter maden til jeres fest.

Men vi har meget mere end det, så udover teltudlejning til fest, kan du leje borde og stole, af stole anbefaler vi Banquet stol som er den bedste til fest. og vi tilbyder også serviceudlejning, Vi kan også tilbyde vores lækre cocktailpakke som er klar til servering og færdigblandede cocktails på fustage og kolde fadøl og mere til. Hvis du vælger udlejningtilfest.dk som din leverandør, kan du få det hele ét sted.

Kontakt os for teltudlejning

kontakt udlejningtilfest.dk på Tlf: +45 4054 5175 eller mail: info@udlejningtilfest.dk og hør hvad vi kan gøre for dig med teltudlejning i Esbjerg og Esbjerg kommune.

Besøg udlejningtilfest.dk på facebook og “synes godt om” og del gerne siden.

Byer vi dækker med teltudlejning i Jylland

Aarhus, Esbjerg, Kolding, Horsens, Vejle, Herning, Silkeborg, Fredericia, Holstebro, Sønderborg. Haderslev, Skive, Skanderborg, Aabenraa, Ikast, Grenaa, Varde, Odder, Hedensted-Løsning, Lystrup, Struer. Ringkøbing, Vejen, Grindsted, Galten-Skovby, Beder-Malling, Aars, Ribe, Hadsten, Skødstrup, Skjern, Hinnerup. Tønder, Vojens, Bjerringbro, Brande, Ebeltoft, Bramming, Hammel, Billund, Ry, Rødekro. Nordborg, Børkop, Lind, Kjellerup, Mårslet, Vamdrup, Bellinge.

Give, Brørup, Padborg, Gråsten, Videbæk, Svejbæk, Sunds, Vildbjerg, Tarm, Juelsminde. Solbjerg, Ølgod, Harlev, Brædstrup, Hjortshøj, Løgumkloster, Jelling, Virklund, Taulov, Glamsbjerg. Toftlund, Broager, Aulum, Augustenborg, Søndersø, Aarup, Holsted, Skærbæk, Lunderskov. Brejning, Bjæverskov, Hvide Sande, Sabro, Christiansfeld, Rønde, Langå, Oksbøl, Søften, Tinglev. Tørring, Tjæreborg, Nordby, Rødding, Høruphav, Kibæk, Hårlev, Gram, Stoholm, Egebjerg, Forlev, Starup, Guderup.