Teltudlejning Esbjerg af hvide festtelte

Teltudlejning Esbjerg af hvide festtelte inklusive gulv i alle størrelser til jer, der skal holde fest. Ved leje af telt hos Teltudlejning Esbjerg får du 50% rabat på borde og stole og gratis levering. Som lokal festudbyder beliggende i Esbjerg, tilbyder vi telte og tilbehør til konfirmationer, bryllupper, studentergilder, firmafester og events. Som totalleverandør kan vi tilbyde den bedste service og support i forbindelse med teltudlejning i Esbjerg

Beregning af teltets størrelse

Teltudlejning Esbjerg til fest og events i DanmarkAt have det rigtige telt til dit arrangement er afgørende for at skabe den perfekte stemning og sikre en god oplevelse for dig og dine gæster. Ved brug af lange borde beregnes der ca. 1,1 m² per person, mens ved brug af runde borde beregnes der ca. 1,3 m² per person.

F.eks. en fest på 40 personer og hvor i gerne vil sidde ved runde borde er beregningen 40 personer * 1,3 m² meter ved runde borde) er lig med minimum 54 m² telt som kunne være 6×9 meter fest telt. Vi anbefaler at du vælger et telt med gulv, da stolene ellers kan synke ned i græsset.

Det er vigtigt også at beregne ekstra plads til eventuelle buffetborde, gaveborde, dansegulv, fadøl og drinks-bar og lignende.

Størrelse og priser på telte

Vi tilbyder størrelser på festtelte med en bredde på 6 eller 9 meter. De kan videreudbygges i længder af 3 m og op efter.
Du kan uden tvivl finde en teltstørrelse herunder, der både passer til din have og antal af gæster. Se et udvalg af vores størrelser og priser til teltudlejning her.

Teltene vi udlejer har en godkendt selvbærende konstruktion uden stolper i midten. Vinduer og døre kan placeres, hvor i ønsker dem og siderne kan tages af og på.

Skal man bruge andre størrelser med 12 eller 15 meters bredde, så kontakt os med det samme, så finder vi den rigtige telt løsning sammen.

Gratis levering af telt

6 meters telteklik her

Se mere ved at trykke på teltstørrelse herunder

Teltstørrelse Max antal Priser fra
6×6 meter – 36m2 34 personer 2.399kr
6×9 meter – 54m2 52 personer 2.999kr
6×12 meter – 72m2 68 personer 3.999kr
6×15 meter – 90m2 84 personer 4.999kr
6×18 meter – 108m2 98 personer 5.999kr
6×21 meter – 126m2 114 personer 6.999kr

6 meters telteklik her

Se mere ved at trykke på teltstørrelse herunder

Teltstørrelse Max antal Priser fra
6×6 meter – 36m2 34 personer 2.399kr
6×9 meter – 54m2 52 personer 2.999kr
6×12 meter – 72m2 68 personer 3.999kr
6×15 meter – 90m2 84 personer 4.999kr
6×18 meter – 108m2 98 personer 5.999kr
6×21 meter – 126m2 114 personer 6.999kr

Teltudlejning uden stress

Når du lejer festtelte hos os, tilbyder vi altid opsætning af teltet senest 2 dage før festen. Så man har god tid til at gøre teltet klar, dække bordene og smage på fadøllet eller jeres færdigblandet drinks, hvis dette er bestilt. Til firmafester og private fester tilbyder også gerne at hænge belysning op, dekorere teltet, samt dække bordene med service og duge/servietter. På den måde kan vores kunder slappe af og nyde festen uden bekymringer.

3D tegninger af telte

teltudlejning varde 3D tegning 6x6 meter 32 personer

Som standard sender vi altid 3d tegninger med i vores tilbud. Ønsker du en mere detaljeret 3D opstilling så kan vi tilbyde dig en mål-fast 3D tegning af jeres festtelt, så du ved alt kan være der.

Ved fester over 100 personer skræddersyr vi gerne jeres 3D tegning fra start.  Så sørger vi for at alle detaljer er med fra starten af.

Opsætnings muligheder

Vi giver flere muligheder ved opsætning og nedtagning af festteltet. Med løsningen  “vi sætter op” sørger vi for at teltet bliver sat op uden i skal hjælpe med noget. Du markerer bare hvor teltet skal stå.

Priser på telte

Find alle størrelser og priser på vores udlejnings telte  >>her<<. Vores teltpriser er inklusiv et gulv. Hvad enten det er et telt til en firmafest, konfirmation, fest i haven, firmaevents eller byfester.

50% rabat på borde og stole

Ved leje af festtelte hos udlejningtilfest.dk tilbyder vi 50% rabat på leje af borde og stole til jeres fest eller arrangement. Et eksempel med et festtelt, borde og stole til 40 personer vil du spare minimum 610kr. Så kontakt os for et uforpligtende tilbud på Tel. +45 4054 5175 eller info@udlejningtilfest.dk

Grill og Catering til festHelstegt pattegris

Vi kan også tilbyde jer Grill og Catering til jeres fest eller firma event hvor vi tilbyder helstegt pattegris, BBQ grill buffet og burgermenuer til jer. Vi sørger selvfølgelig for alt lige fra overdækning, buffet borde med mere.  Vi kommer ud til jer med en grillmester og griller og udskærer kødet samt anretter maden til jeres fest.

Men vi har meget mere end det, så udover teltudlejning til fest, kan du leje borde og stole, af stole anbefaler vi Banquet stol som er den bedste til fest. og vi tilbyder også serviceudlejning, Vi kan også tilbyde vores lækre cocktailpakke som er klar til servering og færdigblandede cocktails på fustage og kolde fadøl og mere til. Hvis du vælger udlejningtilfest.dk som din leverandør, kan du få det hele ét sted.

Kontakt os for teltudlejning

kontakt udlejningtilfest.dk på Tlf: +45 4054 5175 eller mail: info@udlejningtilfest.dk og hør hvad vi kan gøre for dig med teltudlejning i Esbjerg og Esbjerg kommune.

Besøg udlejningtilfest.dk på facebook og “synes godt om” og del gerne siden.

Byer vi dækker med teltudlejning i Esbjerg kommune

Esbjerg, Ribe, Bramming, Tjæreborg, Gørding, Tarp, Andrup, Egebæk, Gredstedbro, Guldager, Store Darum, Øster Vedsted, Vejrup, Grimstrup, Bryndum, Vilslev, Skads, Vester Nebel, Kærbøl, Roager, Jernved, Vester Vedsted.