Isterninger til fest og events når jeres drikkevarer af cocktails, drinks, øl og sodavand skal være kolde. Så uanset om du skal holde en stor eller lille fest, er is til fest en nødvendighed.

Udlejningtilfest.dk tilbyder Isterninger til fest der bruges til alle typer fester om det er fødselsdagen, sommerfesten, konfirmation, stundentergildet, firmafesten eller julefrokosten.

Isterninger og knust isisterninger og is til fest og events

Vores isterninger eller knust is sælger vi i 2 størrelser nemlig 10kg og 25kg. Isen leveres i en termokasse med 10kg eller en Termotønde med 25kg.

Udlejningtilfest.dk garanterer minimum 48 timers holdbarhed i termotønden, såfremt den holdes lukket. typisk vil der gå cirka en uge, før der stort set kun er vand tilbage i termotønden. Du kan derfor sagtens afhente eller få leveret dine isterninger om fredagen, hvis du først skal bruge isen om lørdagen.

Isens kvalitet

Isen vi producerer sker på de bedste is-maskiner, så vi får den samme kvalitets isterning hver gang. vores isterninger er kompakte, tørre, smagsneutrale, ensartede i udseende og langsomt smeltende.

Enhver bartender vil understrege, hvor vigtig isens kvalitet er for deres håndværk. Is giver konsistens til en cocktail, og arbejder sammen med de forskellige andre elementer der ingår, som tilsammen giver cocktailen sin karakter.

Spiritus og ingredienser af højeste kvalitet kræver ganske enkelt perfekte isterninger til fest.

Priser på knust is og isterninger til fest

Se alle priser på is til fest ved at benytte vores links øverst på siden eller klik her på – isterningerknust isTønde med isterninger. Vores kunder er alle fra små til store arrangementer, fester, koncerter og festivaler. udlejningtilfest.dk tilbyder også køletrailer udlejning og kølerum i flere størrelser.

Udlejning til fest

kontakt udlejningtilfest.dk på Tlf: +45 4054 5175 eller mail: info@udlejningtilfest.dk og hør hvad vi kan gøre for dig med is til fest.

Byer vi dækker med isterninger til fest

Aarhus, Odense, Esbjerg, Kolding, Horsens, Vejle, Herning, Silkeborg, Fredericia, Holstebro, Sønderborg, Svendborg, Haderslev
Skive, Skanderborg, Nyborg, Aabenraa, Ikast, Middelfart, Grenaa, Varde, Odder, Hedensted-Løsning, Lystrup, Struer
Ringkøbing, Vejen, Grindsted, Galten-Skovby, Beder-Malling, Aars, Ribe, Hadsten, Skødstrup, Skjern, Hinnerup
Tønder, Vojens, Bjerringbro, Brande, Ebeltoft, Bramming, Hammel, Faaborg, Billund, Assens, Ry, Rødekro
Kerteminde, Ringe, Nordborg, Munkebo, Børkop, Lind, Otterup, Kjellerup, Mårslet, Vamdrup, Bellinge, Strib
Rudkøbing, Give, Brørup, Padborg, Gråsten, Videbæk, Svejbæk, Sunds, Langeskov, Vildbjerg, Tarm, Juelsminde
Solbjerg, Ølgod, Bogense, Årslev, Harlev, Brædstrup, Hjortshøj, Løgumkloster, Jelling, Virklund, Taulov, Glamsbjerg
Toftlund, Broager, Aulum, Augustenborg, Søndersø, Vissenbjerg, Ejby, Aarup, Holsted, Skærbæk, Lunderskov
Brejning, Bjæverskov, Hvide Sande, Sabro, Christiansfeld, Rønde, Nørre Åby, Langå, Trige, Oksbøl, Søften, Tinglev
Tørring, Ullerslev, Tjæreborg, Nordby, Rødding, Høruphav, Kibæk, Hårlev, Gram, Stoholm, Egebjerg, Forlev, Starup, Guderup.