Færdigblandet Gin og Tonic med Vol. 6,5% på fustage som er klar til servering til fest og events i hele Danmark. Vores Gin & Tonic cocktail med Vol. 6,5% er mixet perfekt og serveres over isterninger med lime både som garnish.Gin & Tonic til fest og events i Danmark

Priser

Vores cocktails leveres færdigblandet på fustage og er klar til brug. Den kan tilkobles alle almindelige fadølsanlæg.

Vores friske færdiglavede Gin og Tonic cocktail tilbydes i en 10 liters fustage som indeholder ca. 50 cocktails og 18 liters fustage som indeholder ca. 90 cocktails

9 liter – 799kr

18 liter – 1.299kr

Priserne er inkl moms.

Se alle vores priser her på cocktails som leveres friske og færdigblandet i 9 og 18 liters fustager.

Vi leverer til alle typer arrangementer og om de er store eller små. Vi gør det nemt for dig ved færdigblandede gin cocktails. Vi kommer med fustagen, køler og haner til at skænke på, vi sætter op og kontrollerer at alt fungerer.

Ingredienser i en Gin og Tonic

Gordon’s Gin
Sweppers Tonic

Alkohol procent 6%

Sådan serverer man færdigblandede cocktails

Når man serverer en Gin og Tonic cocktail til fest, benytter man et 0,3liters glas og fylder den med isterninger og så skænker man ca. 20cl cocktail i glasset, afslutter med lime både på toppen som garnish og serverer den.

Cocktail haner og køler

For at skænke færdigblandet cocktails fra vores kegs eller fustage, kræver det en taphane og en køler som vi også kan levere hvis du ikke har dette.Mobilbar til cocktails og fadøl og passer ind til enhver fest og event

Vi tilbyder både mobile cocktailbarer med taphaner eller anlæg hvor taphanen bliver monteret på bordkanten og køleren står under bordet.

Pynt og Garnish

En Gin & Tonic nydes med garnish af limebåde og evt. sugerør selvfølgelig bæredygtigt. Det tilbyder vi med flere muligheder enten hvor alt er klar til brug eller hvor i selv forbereder jeres garnish.

Vi benytter lime som er økologiske for at undgå overfladebehandlede produkter til jeres cocktails.

Is til fest

Skal du bruge isterninger til din Gin & Tonic kan vi også hjælpe med det, der bruges ca. 100gram isterninger per glas cocktail, så til 30 liter Gin & Tonic på fustage skal man bruge en termotønde med 18kilo isterninger – klik her for priser på is til fest.

Udlejning til fest

kontakt udlejningtilfest.dk på Tlf: +45 4054 5175 eller mail: info@udlejningtilfest.dk og hør hvad vi kan med gin drinks og cocktails for dig.