Teltudlejning

Teltudlejning af festtelte i alle størrelser til dig som skal holde den bedste fest og til skarpe priser.

Teltudlejning om det er til konfirmation, bryllup,  firmafesten, udstillinger, events, byfester, vi kan tilbyde dig alt i teltudlejning.

Teltet du lejer hos udlejningtilfest.dk fremstår flot og indbydende og opstilles med eller uden gulv. Vi tilbyder forskellig udbud af teltstørrelser i teltudlejning, hvilket gør det muligt for jer at vælge den rette størrelse der passer til jeres fest i jeres rammer.

3D tegninger

Se 3D tegninger her hvor du kan se teltet med borde og stole, buffetborde, dansegulv med mere, inden festteltet bliver sat op.3D tegntil festing af 6x6 meter telt

Størrelser på telte

Alle telte kan leveres som du ønsker det, vores teltopstillinger er standard tegninger. Vores standard telte har en bredde på 6 eller 9 meter. De kan videreudbygges i længder af 3 m og op efter. klik for mere info >>her<<.

Teltene vi udlejer har en godkendt selvbærende konstruktion uden stolper i midten. Vinduer og døre kan placeres hvor i ønsker dem, og siderne kan tages af og på.

Beregning af teltets størrelse

Vil i sidde være lange borde, så skal i beregne med 1,25 m2 per person og vil i sidde ved runde borde skal i beregne med 1,5 m2 per person. Dette ganges op med det antal personer i bliver – Eks. en fest på 50 personer og hvor i gerne vil sidde ved runde borde er beregningen 50 personer * 1,5 m2 meter ved runde borde) er lig med 75 m2 telt.

Opsætnings muligheder

Vi giver flere muligheder ved opsætning og nedtagning af festteltet. Med løsningen  “vi sætter op” sørger vi for at teltet bliver sat op uden i skal hjælpe med noget andet end at markere hvor teltet skal stå.

Som “supervisor”  leveres det altid med en erfaren teltopsætter, der hjælper med en sikker opsætning af teltet. Du skal som udlejer stille med 3 mand, der kan give en hånd med, når teltet skal sættes op og tages ned. Prisen er selvfølgelig også billigere hvis i vælger “supervisor” løsningen.

Priser på telte

Find alle størrelser til de bedste priser her. Hvad enten det er et telt til en firmafest, konfirmation, fest i haven, firmaevents eller byfester.

Godkendelse og lovgivning

For telte på over 50 m2, der anvendes af flere end 150 personer:
Så snart vi anvender telte til flere end 150 personer, kommer nogle flere regler for indretning af teltet, blandt andet vedrørende antallet af udgange samt ansøgninger til kommunalbestyrelsen.
Vi hjælper gerne med at vejlede jer ved større arrangementer, således at reglerne overholdes.
Reglerne herover kan også findes i bekendtgørelsen via dette link under punkt/kapitel 3.

Udlejning til fest

kontakt udlejningtilfest.dk på Tlf: +45 4054 5175 eller mail: info@udlejningtilfest.dk og hør hvad vi kan gøre for dig med teltudlejning.