Færdigblandet drinks og cocktails på fustage og klar til servering til de bedste priser. Udlejningtilfest.dk tilbyder færdigblandet drinks og cocktails til fest og events af de mest populære drinks og cocktails som Astronaut, Brandbil, Champagnebrus, GinHass, Mojito og mange flere. Vores færdigblandet drinks og cocktails tilbydes i 10L og 18L fustager

Færdigblandet drinks og cocktails

Oplevelsen af færdigblandet Drinks og Cocktails er perfekt og ens hver gang, da vores drinks og cocktails er mixet mere præcist end bartenderen ville kunne gøre.

Drinks og Cocktails du kenderFærdigblandede cocktails

Vores sortiment af færdigblandet drinks og cocktails er efter kendte opskrifter fra cocktail & drinks mixologister som Gin Hass, Astronaut, Mojito, Vodka Black Booster, Sex on the beach, White Russian, Long Island Iced Tea og mange flere.

Vores færdigblandede drinks og cocktails tilbydes i 2 kategorier med Færdigblandet drinks er mixet med 2 ingrediens og med færdigblandet cocktails er mixet med 3 eller flere ingredienser.

Vores drinks og cocktails produceres med kendte spiritus produkter i samarbejde med f.eks Pernod Ricard, Diageo, Marie Brizzard.

Cocktailpakke klar til servering

Færdigblandede drinks og Cocktails på fustage klar til servering tilbyder vi med vores valgfri cocktailpakke 2 færdigblandet cocktails på 10Liter som er efter eget valg af færdigblandet drinks eller cocktails. Cocktailpakken er inklusiv alt tilbehør som garnish og isterninger der leveres i en termobox. Der er vedlagt en beskrivelse af de enkelte cocktails hvordan de serveres og hvad de indeholder. Se mere om cocktails på fustage.

Drinks og Cocktails på fustage

Færdigblandet drinks og cocktails på fustage klar til servering tilbydes i 10 og 18Liters fustager der svarer til 50 eller 90glas færdigblandende cocktails i hver fustagestørrelse. Vores cocktails bliver mixet efter kendte opskrifter og kendte sodavandprodukter. Se cocktails på fustage priser her.

Pynt til cocktails

Pynt og Garnish til cocktails som GinMango, Mojito og Dark´n´stormy

Drinks og Cocktails skal nydes med garnish på toppen med feks limebåde, rosmarin eller mynteblade og evt. sugerør selvfølgelig bæredygtigt. Det tilbyder vi med flere muligheder enten hvor alt er klar til brug eller hvor i selv forbereder jeres garnish.

Vores produkter er økologiske for at undgå overflade behandlede produkter til jeres cocktails

Isterninger og knust is

Vi tilbyder jer gerne knust is eller isterninger til jeres cocktails . Alt efter valg af cocktails skal der bruges mellem 100 til 150 gram is til hver cocktail der serveres. Vi sørger for at isen leveres i termotønder med 25kg is

Levering af drinks og cocktails

Vi leverer færdigblandet drinks og cocktails i hele Danmark, men hvis det er uden for disse kommuner der er listet nederst vil det blive leveret med fragtfirma.

Cocktail haner og køler

For at skænke færdigblandede cocktails fustage eller keg, kræver det en taphane og en køler som vi også kan levere hvis du ikke har dette.Mobilbar til fest og event

Vi tilbyder både mobile cocktailbar med taphaner eller anlæg hvor taphanen bliver monteret på bordkanten og køleren står under bordet.

Vi leverer til alle typer arrangementer og om de er store eller små. Vi gør det nemt for dig ved færdigblandede cocktails. Vi kommer med færdigblandet cocktails og udstyr til at skænke på, vi sætter op og kontrollerer at alt fungerer.

Men vi har meget mere end det, så udover at tilbyde bar og drikkevarer til fest, kan du leje festtelte, borde og stole samt serviceudlejning. Vi kan også tilbyde grill og catering løsninger som helstegt pattegris og mere til. Hvis du vælger udlejningtilfest.dk som din leverandør, kan du få det hele ét sted.

Udlejning til fest

kontakt udlejningtilfest.dk på Tlf: +45 4054 5175 eller mail på: info@udlejningtilfest.dk og hør hvad vi kan tilbyde af friske færdigblandede cocktails til jer.

Besøg udlejningtilfest.dk på facebook og “synes godt om” og del gerne siden.

Cocktailens historie:

Cocktailen har en lang og interessant historie, der går tilbage i flere hundrede år. Her er en kort oversigt over cocktailens udvikling gennem tiden:

1700-tallet: Ordet “cocktail” dukkede første gang op i trykt form i en avis i 1806, men cocktailkulturen begyndte at udvikle sig allerede i det 18. århundrede. På det tidspunkt blev cocktails primært lavet af en kombination af spiritus, sukker, vand og krydderier. Nogle af de tidlige cocktails omfattede drikke som “punch” og “sling.”

1800-tallet: I løbet af det 19. århundrede blev cocktailkulturen mere sofistikeret, og bartendere begyndte at eksperimentere med forskellige ingredienser og teknikker. Nogle klassiske cocktails som Old Fashioned, Sazerac, og Manhattan blev opfundet i denne periode.

Prohibition (1920-1933): Amerikansk forbud mod alkohol i 1920’erne førte til en undergrundskultur af cocktailbarer, hvor bartendere udviklede kreative måder at skjule og forbedre smagen af hjemmelavet spiritus. Dette førte til populariteten af cocktailer som Gin Ricky og Bee’s Knees.

1930’erne og 1940’erne: Den gyldne alder af cocktails indtraf i denne periode, især i USA. Tiki-kulturen blev også introduceret med drikke som Mai Tai og Zombie. Bartendere som Donn Beach og Trader Vic spillede en stor rolle i at popularisere disse eksotiske cocktails.

1950’erne og 1960’erne: Dette årti så opkomsten af populære cocktails som Margarita, Martini og Bloody Mary. Det var også en tid med store cocktailparties og Hollywood-film, der fejrede cocktailkulturen.

Moderne tid: Cocktailkulturen har oplevet en renæssance i det 21. århundrede. Bartendere over hele verden har fokuseret på kvaliteten af ingredienser, teknikker og kreativitet. Der er blevet skabt utallige nye cocktails og variationer af klassikere.

Cocktails og hanehanekamp:

Hanehanekamp er en form for dyrekamp, hvor to haner, normalt høns eller fjerkræ, kæmper mod hinanden. Dette er ofte arrangeret som en form for underholdning eller konkurrence, men praksissen har været kontroversiel på grund af dyrevelfærdsmæssige bekymringer. Hanehanekampe er blevet forbudt i mange lande på grund af dyrebeskyttelseslovgivning.

I nogle kulturer har hanehanekamp en lang historie og er blevet betragtet som en traditionel sport. I disse arrangementer udstyres hanerne ofte med skarpe metalkløer eller andre værktøjer, hvilket ofte fører til skade på dyrene. For at få hanerne i kamphumør, gav man dem mange gange en cocktail, der var en blanding af alkohol og kokain. Det fik dem til at slåsse med hinanden. . Som sådan har der været en stærk opfordring til at forbyde eller regulere praksissen for at beskytte dyrene involveret. Dyrebeskyttelsesgrupper og lovgivere har arbejdet sammen for at fremme dyrevenlige love og afvikle hanehanekampe.

 Vi dækker Danmark med færdigblandet drinks og cocktails

Vi dækker hele Danmark med færdigblandet drinks og cocktails, men er den udenfor disse kommuner nedenunder vil det blive leveret med fragtfirma.

Ved fester over 100 personer dækker vi hele Jylland og Fyn med  fadøl, drinks og cocktails

Billund, Grindsted, Sønder Omme, Vorbasse, Hejnsvig, Stenderup, Filskov. Esbjerg, Ribe, Bramming, Tjæreborg, Gørding, Tarp, Andrup, Egebæk, Gredstedbro, Guldager, Store Darum, Øster Vedsted, Vejrup, Grimstrup, Bryndum, Vilslev, Skads, Vester Nebel, Kærbøl, Roager, Jernved, Vester Vedsted. Fanø, Nordby, Rindby, Sønderho, Fredericia, Erritsø, Taulov, Herslev, Pjedsted, Haderslev, Vojens, Gram, Starup, Over Jerstal, Sommersted, Hammelev, Marstrup, Bevtoft, Hoptrup, Fjelstrup, Nustrup, Arnum, Øsby, Jegerup, Sønder Vilstrup, Vedsted, Mølby. Herning, Kibæk, Sønder felding, Ørnhøj, Arnborg, Kølkær, Studsgård, Fasterholt. Kolding, Vamdrup, Lunderskov, Christiansfeld, Sønder Bjert, Vester Nebel, Almind, Viuf, Sønder Stenderup, Sjølund, Jordrup, Ødis, Skanderup, Hejls, Hjarup, Stepping, Taps. Middelfart, Strib, Nørre Aaby, Ejby, Gelsted. Ringkøbing, Skjern, Videbæk, Tarm, Hvide sande, Spjald, Lem, Vorgod, Barde, Borris, Tim, Troldhede, Kloster, Hee, Fjelstervang, Stauning, Grønbjerg, Rækker Mølle, Hemmet, Ølstrup, Højmark, Herborg, Astrup, Velling, No, Lyne. Tønder, Løgumkloster, Toftlund, Skærbæk, Bredebro, Agerskov, Højer, Møgeltønder, Abild, Øster Højst, Bedsted, Jejsing, Brøns, Visby, Døstrup, Arrild, Husum-Ballum, Rejsby, Branderup. Varde, Ølgod, Oksbøl, Tistrup, Nørre Nebel, Alslev, Agerbæk, Ansager, Outrup, Janderup, Sig, Næsbjerg, Nordenskov, Tofterup, Årre, Skovlund, Billum, Horne, Lunde Østre Vrøgum, Fåborg, Oksby. Vejen, Brørup, Holsted, Rødding, Jels, Askov, Skodborg, Bække, Gesten, Store Andst, Glejbjerg, Sønder Hygum, Lindknud, Øster Lindet, Hovborg. Vejle, Børkop, Give, Jelling, Brejning, Egtved, Skibet, Bredsten, Ødsted, Thyregod, Ågård, Gårslev, Gadbjerg, Smidstrup, Vandel, Jerlev, Ny Højen, Vonge, Giveskud, Skærup, Ny Hørup, Høj, Farre, Nørre Vistrup, Ankær, Kollemorten, Ranbøldal. Åbenrå, Rødekro, Padborg, Tinglev, Løjt Kirkeby, Hjordkær, Kruså, Bylderup-Bov, Kliplev, Stubbæk, Bolderslev, Felsted, Kollund, Genner.