Stol udlejning til fest af den polstret luksus stol eller den klassiske havestol. Vi tilbyder leje af stole alt fra teltudlejning, konfirmation, bryllup, firmafest og til foredrag og events.

Udlejningtilfest.dk tilbyder flere forskellige udlejning af stole, alt efter hvilken arrangement der holdes og om det er ude eller inde.

Banquet stolStol udlejning af Banquet stol til fest og events

Vores Banquet stol som er perfekt til fest og som er første valget når der til fest skal bruges stol udlejning. Stolen har ekstra god polstring, som sikrer ekstra behagelig komfort. stabelstolen er i klassisk design udført i stål.

20kr

konference stol

Vores konference stol også kaldet stabelstolen er polstret på både sæde og ryg, hvilket giver en ekstra god siddekomfort sammen med det brede sæde.

30kr

Café stol

Vores café stol som er perfekt til udendørs arrangementer  og som kan stå på græsplænen uden at synke ned. stabelstolen er i klassisk design udført i hvid plast.

20kr

Bænk

Skal der holdes bier fest, havefest eller sommerfest hvor man skal sidde tæt i festligt lag, er vores bænke sæt perfekt.  En Bænk i massivt grantræ til professionel brug. Kan holde op til 5 personer og måske en lille dans derpå.

40kr

Men vi har meget mere end det, så udover stol udlejning til fest, kan du leje festtelte og borde, og vi tilbyder også serviceudlejning, Vi kan også tilbyde vores lækre cocktailpakke klar til servering og færdigblandede cocktails på fustage og kolde fadøl og mere til. Hvis du vælger udlejningtilfest.dk som din leverandør, kan du få det hele ét sted.

Udlejning til fest af stole

kontakt udlejningtilfest.dk på Tlf: +45 4054 5175 eller mail: info@udlejningtilfest.dk og hør hvad vi kan gøre for dig med stol udlejning.

Besøg udlejningtilfest.dk på facebook og “synes godt om” og del gerne siden.

Byer vi dækker med stol udlejning til fest