Helstegt pattegris er et perfekt valg til jeres fest og vi sørger for en perfekt mad ud af huset oplevelse. Helstegt pattegris kan serveres til alle fester som fødselsdage, konfirmation, bryllup, jubilæum og passer perfekt til firma arrangementer og firmafester.

helstegt pattegris på grill

Helstegt pattegris byg selv menu

Helstegt pattegris byg selv menu og med i grundpakken kommer vi med grisen som ridses, saltes, steges og ikke andet.

helstegt pattegris på grill

Helstegt pattegris fest menu

Til jeres festmenu har vi sammensat en en lækker salat buffet til pattegrisen hvor der er mad nok til alle.

helstegt pattegris på grill

Helstegt pattegris pakkemenu

Hvor vi sammensætter gode pakketilbud som feks helstegt pattegris og fri fadøl til festen.

Til helstegt pattegris tilbyder vi forskellige menu muligheder som “Byg Selv Menu” hvor man selv sammensætter tilbehøret eller hvor vi  har sammensat en en lækker salat buffet som “Festmenu” til pattegrisen hvor der er mad nok til alle. Kan i ikke spise alt maden op, sørger vi for at det kan spises senere på aften eller dagen efter.

helstegt pattegris til fest med eller uden menu fra 129kr

Menu muligheder og slagter

Vi tilbyder jer flere muligheder af helstegt gris alt efter hvad i ønsker om det skal være med lækkert tilbehør som en stor salatmenu eller hvor vi leverer og steger grisen og i selv sørger for alt tilbehør.

Grisen som vi steger er ny-slagtet og helt fersk. vi ridser og gourmetsalter den inden den bliver grillet i en stor lukket kulgrill i ca 4-5 timer. Vi giver garanti for sprøde svær ved udskæring af grisen hvorefter vi klargører vi jeres store festmenu.

**Fri fadøl til festen – 59kr per person**

Vores priser er sat efter en kuvertpris beregnet til minimum 40 personer og opefter.

Vi kommer med alt

Vi kommer og sørger for det hele til grill-arrangementet, lige fra grillmester at grille grisen til at skære og anrette kødet for alle gæsterne. Du bestemmer hvor vi skal stå med vores pavillon til overdækning mens vi griller.

Alt udstyr har vi også med til serveringen som borde, fade og ta-tøj – Ja vi sørger for alt.

Vi steger stegt gris året rundt

Hos os kan du bestille helstegt pattegris året rundt og vi leverer til Jylland og Fyn. Se mere om muligheder og priser ved at trykke på vores links nedenunder med helstegt pattegris.

Drikkevarer til festen

Vi kan også tilbyde jer drikkevarer til festen som kolde fadøl og friske færdigblandede cocktails  der er klar til servering.

Helstegt pattegris og kolde fadøl passer perfekt sammen til jeres fest og events, receptionener, jubilæum eller firmafesten. Vi tilbyder en bred vifte af danske og udlandske fadøl både almindelig samt økologiske.

Få mulighed for fri fadøl til kun 49kr per person til festen ved bestilling af helstegt pattegris eller vores andre grillmenuer. Vi sørger for fadøl under hele festen som er inklusiv i prisen.

Færdigblandede cocktailsfærdiglavede cocktails GinMango til fest og events - bar og drikkevarer

Vi tilbyder friske færdigblandede cocktails som er klar til servering til fest og events. Mulighederne er mange med friske færdigblandede cocktails på fustage klar til at blive serveret.

Med fester op til 20-30 personer, tilbyder vi cocktailpakker med friske færdigblandede cocktails på flaske bestående f.eks af Dark ‘N’ Stormy, GinMango og Mojito.

Med fester over 40 personer tilbyder vi friske færdigblandede cocktails på fustage til festen. Mulighederne er mange med friske færdigblandede cocktails på fustage klar til at blive serveret.

Helstegt pattegris Fyn

Vi tilbyder helstegt pattegris til fest på hele Fyn hvis du skal holde et arrangement eller firmafest. Helstegt pattegris går rent hjem hos dine gæster. Lad udlejningtilfest.dk komme med gris, grill og slagteren, så leverer vi den perfekte helstegte pattegris Fyn.

Helstegt pattegris Jylland

Vi leverer stegt gris til fest i hele Jylland. Så skal du at holde et større arrangement eller en firmafest, vil helstegt pattegris gå rent hjem hos dine gæster. Lad udlejningtilfest.dk komme med gris, grill og slagteren, så leverer vi den perfekte helstegte pattegris.

Men vi har meget mere end det, så udover at tilbyde grill catering og stegt pattegris hos os, kan du også leje flotte hvide festtelte, borde og stole, og vi tilbyder også serviceudlejning. Hvis du vælger udlejningtilfest.dk som din leverandør, kan du få det hele ét sted.

Udlejning til fest

kontakt udlejningtilfest.dk på Tlf: +45 4054 5175 eller mail: info@udlejningtilfest.dk og hør hvad vi kan med grill og catering  for dig.

Besøg udlejningtilfest.dk på facebook og “synes godt om” og del gerne siden.

Byer vi dækker med pattegris på grill

Aarhus, Odense, Esbjerg, Kolding, Horsens, Vejle, Herning, Silkeborg, Fredericia, Holstebro, Sønderborg.  Svendborg, Haderslev, Skive, Skanderborg, Nyborg, Aabenraa, Ikast, Middelfart, Grenaa, Varde, Odder, Hedensted-Løsning, Lystrup, Struer. Ringkøbing, Vejen, Grindsted, Galten-Skovby, Beder-Malling, Aars, Ribe, Hadsten, Skødstrup, Skjern, Hinnerup. Tønder, Vojens, Bjerringbro, Brande, Ebeltoft, Bramming, Hammel, Faaborg, Billund, Assens, Ry, Rødekro. Kerteminde, Ringe, Nordborg, Munkebo, Børkop, Lind, Otterup, Kjellerup, Mårslet, Vamdrup, Bellinge, Strib.

Rudkøbing, Give, Brørup, Padborg, Gråsten, Videbæk, Svejbæk, Sunds, Langeskov, Vildbjerg, Tarm, Juelsminde. Solbjerg, Ølgod, Bogense, Årslev, Harlev, Brædstrup, Hjortshøj, Løgumkloster, Jelling, Virklund, Taulov, Glamsbjerg. Toftlund, Broager, Aulum, Augustenborg, Søndersø, Vissenbjerg, Ejby, Aarup, Holsted, Skærbæk, Lunderskov. Brejning, Bjæverskov, Hvide Sande, Sabro, Christiansfeld, Rønde, Nørre Åby, Langå, Oksbøl, Søften, Tinglev. Tørring, Ullerslev, Tjæreborg, Nordby, Rødding, Høruphav, Kibæk, Hårlev, Gram, Stoholm, Egebjerg, Forlev, Starup, Guderup.