Helstegt pattegris er et perfekt valg til jeres fest og prisen er inklusiv en grillmester i 7 timer fra 149kr pr person. Grisen er dansk landgris som  er helt fersk. Grisen bliver ridset og saltet og herefter tilberedt over røg fra bøgetræ i vores store lukkede kulgrill i ca. 5 timer inden servering. Helstegt pattegris kan serveres til alle fester som fødselsdage, konfirmation, bryllup, jubilæum og passer perfekt til firma arrangementer og firmafester.

Helstegt pattegris byg selv menu til fest og grill catering

Helstegt pattegris bygselv menu
Grillselv fra 89kr
ViGriller fra 149kr

helstegt pattegris og Fri fadøl til festen

Fri fadøl til festen

Få fri fadøl til hele festen for 69kr pr person, Vi kommer med pilsner & classis på hanen fra willemoes
Helstegt pattegris fest menu til fest

Helstegt pattegris festmenu priser
Grillselv fest menu fra 199kr
ViGriller fest menu fra 259kr

Priser på helstegt pattegris er inklusiv grillmester i 7 timer

Til helstegt pattegris tilbyder vi flere menu muligheder enten som “Byg Selv Menu” hvor man selv kan sammensætte menuen inklusiv tilbehør eller! Vores Festmenu hvor vi har valgt en lækker buffet af 3 salater og 1 kartoffel inklusiv baguettes  til jeres helstegte pattegris og hvor der er mad nok til alle.

Kan i ikke spise alt maden op, beholder i resten så i kan spise det senere på aften eller dagen efter.

helstegt pattegris til fest med eller uden menu fra 149kr

Menu muligheder og slagter

Vi tilbyder også en grilselv menu fra 89kr, hvor vi sørger for alt undtagen grillmesteren som i selv sørger for.

Grisen som vi steger er en dansk landgris der er ny-slagtet og helt fersk. vi ridser og gourmetsalter grisen inden den bliver grillet over røg fra bøgetræ i vores store lukket kulgrill i ca 4-5 timer. Vi giver garanti for sprøde svær ved udskæring af grisen hvorefter vi klargører og anretter jeres byg selv menu eller festmenu.

Grisen er udvalgt

Vi stiller krav til grisene vi griller, da vi kan smage forskel. Derfor bruger vi dansk landgris. Vælger man økologiske frilands grise er de valgt efter vores dyrevelfærdsprincipper indenfor økologi. Grisene skal gå i lyse, åbne stier i løsdrift med masser af frisk luft og på et godt underlag af strøelse. Grisene skal have masser af plads og dyrene skal kunne spise og drikke, når de har lyst. Dette giver meget aktive og glade grise indtil slagtningen.

Antal kuverter

En måde at udregne, hvor mange kuverter der skal bestilles, er ved at tage højde for alderen på de inviterede gæster. For voksne og unge over 12 år tæller hver person som 1 kuvert, mens børn mellem 6 og 12 år tæller som 0,5 kuvert. Børn i alderen 0-5 år tæller ikke med som kuverter. Det er blot en af måderne at beregne antallet af kuverter på, og det kan også være nødvendigt at tage hensyn til kønsfordelingen af gæsterne. Hvis f.eks. en herrefrokost har flest mænd, kan dette påvirke antallet af kuverter, der skal bestilles.

**Fri fadøl til festen – 69kr per person**

Vores priser er sat efter en kuvertpris beregnet til minimum 40 personer og opefter.

Diner transportable

Vores grill menuer  passer perfekt som mad til konfirmation eller som mad til firmafest og som festmad ud af huset. Vi laver grill buffet  til alle type arrangementer. Vi kan også tilpasse menuen, så den passer lige netop til din fest. Vores priser på helstegt pattegris er sammensæt alt efter om det er en grillselv løsning eller ViGriller løsning.

Tilbehør til helstegt pattegris

Til en fest med helstegt pattegris kræves det det rette tilbehør til helstegt pattegris for at komplimentere den saftige og velsmagende pattegris hvor vi garantere sprøde svær. Vores udvalg af lækre tilbehørsretter er skabt til at fuldende din fest og tilfredsstille dine gæsters smagsløg.

Vores menu inkluderer forretter som f.eks. blinis med rygeostcreme og tarteletter med høns i asparges, en række friske salater, klassiske kartoffelretter, og mulighed ekstra kødvalg af kylling og velfærds lammekød samt ekstra lækkerier som bearnaisesauce og friskbagte baguettes.

Det er ikke bare en sidebemærkning med tilbehør til helstegt pattegris, men det der løfter festens niveau og skaber en harmoni af smag, teksturer og oplevelser.

Vi kommer med alt

Vi kommer og sørger for det hele til grill-arrangementet, lige fra grillmester at grille grisen til at skære og anrette kødet for alle gæsterne. Du bestemmer hvis det er muligt hvor vi skal stå med vores pavillon til overdækning mens vi griller.

Alt udstyr har vi også med til serveringen som borde, fade og ta-tøj – Ja vi sørger for alt.

Vi steger gris grill året rundt

Hos os kan du bestille helstegt pattegris året rundt og vi leverer til hele Syddanmark, trekantsområdet og sønderjylland. Se mere om muligheder og priser ved at trykke på vores links nedenunder med helstegt pattegris.

Leder du efter en grise grill  til dit arrangement? Hos Udlejningtilfest.dk har vi nøjagtigt, hvad du behøver! Vi tilbyder udlejning af en specialdesignet grise grill, perfekt til helstegning af pattegris eller helstegt lam. Grillen er solid, lukket og har plads til en gris på op til 55 kg, så du kan trygt og nemt tilberede en saftig og lækker helstegt pattegris til dine gæster.

Vores  grise grill er en kulgrill er designet med brugervenlighed og funktionalitet i tankerne, hvilket sikrer, at du får den bedste grilloplevelse. Den lukkede konstruktion hjælper med at bevare varmen, så grisen steger jævnt og bliver perfekt tilberedt hver gang.

Udlejningtilfest.dk er her for at gøre din grilloplevelse så problemfri som muligt. Lad vores grisegrill være midtpunktet ved dit næste event, og glæd dine gæster med den uimodståelige smag af helstegt pattegris, tilberedt til perfektion. Kontakt os og book din grise grill i dag!

Drikkevarer til helstegt pattegris

Vi kan også tilbyde jer drikkevarer til festen som kolde fadøl og friske færdigblandede drinks og cocktails  der er klar til servering.

Helstegt pattegris og kolde fadøl passer perfekt sammen til jeres fest og events, receptionener, jubilæum eller firmafesten. Vi tilbyder en bred vifte af danske og udlandske fadøl både almindelig samt økologiske.

Få mulighed for fri fadøl til kun 69kr per person til festen ved bestilling af helstegt pattegris eller vores andre grillmenuer. Vi sørger for fadøl under hele festen som er inklusiv i prisen.

Færdigblandet drinksfærdiglavede cocktails GinMango til fest og events - bar og drikkevarer

Vi tilbyder friske færdigblandede drinks og cocktails som er klar til servering til fest og events. Mulighederne er mange med friske færdigblandede cocktails på fustage klar til at blive serveret.

Med fester over 30 personer tilbyder vi friske færdigblandede drinks og cocktails på fustage til festen. Mulighederne er mange med friske færdigblandede cocktails på fustage klar til at blive serveret.

Vi bruger trækul når vi griller

Trækul er et populært valg til at tilberede helstegt pattegris på, da det giver grisen en unik smag og tekstur, der ikke kan opnås ved at bruge andre metoder. Kul har en høj varmeoverførsel, hvilket betyder, at det kan opnå høje temperaturer på kort tid. Dette gør det muligt at opnå en god svær på kødet og tilføje en delikat røget smag.

Men vi har meget mere end det, så udover at tilbyde grill catering og stegt pattegris hos os, kan du også leje flotte hvide festtelte, borde og stole, og vi tilbyder også serviceudlejning og leje af køleskab. Hvis du vælger udlejningtilfest.dk som din leverandør, kan du få det hele ét sted.

Udlejning til fest

kontakt udlejningtilfest.dk på Tlf: +45 4054 5175 eller mail: info@udlejningtilfest.dk og hør hvad vi kan med grill og catering  for dig.

Besøg udlejningtilfest.dk på facebook og “synes godt om” og del gerne siden.

Helstegt pattegris sønderjylland

Vi tilbyder helstegt pattegris i sønderjylland til fest  om det er fødselsdag, barnedåb, svendegilde eller firmafest. Helstegt pattegris går rent hjem hos alle gæster. udlejningtilfest.dk kommer ca. 5 timer før spisning med grillmester, fersk gris og griller den, så vi kan garantere den perfekte helstegte pattegris sønderjylland.

Helstegt pattegris Fyn

Vi tilbyder helstegt pattegris på Fyn til fest  om det er fødselsdag, barnedåb, svendegilde eller firmafest. Helstegt pattegris går rent hjem hos alle gæster. udlejningtilfest.dk kommer ca. 5 timer før spisning med grillmester, dansk landgris, så salter vi grisen og griller den. Vi kan så garantere den perfekte helstegte pattegris Fyn.

Helstegt pattegris Jylland

Vi tilbyder helstegt pattegris i Jylland til fest  om det er fødselsdag, barnedåb, svendegilde eller firmafest. Helstegt pattegris går rent hjem hos alle gæster. udlejningtilfest.dk kommer ca. 5 timer før spisning med grillmester, dansk landgris, så salter vi grisen og griller den. Vi kan så garantere den perfekte helstegte pattegris Jylland.

Kommuner og byer vi tilbyder pattegris på grill

Ved fester over 100 personer dækker vi hele Jylland og Fyn med  fadøl, drinks og cocktails

Billund, Grindsted, Sønder Omme, Vorbasse, Hejnsvig, Stenderup, Filskov. Esbjerg, Ribe, Bramming, Tjæreborg, Gørding, Tarp, Andrup, Egebæk, Gredstedbro, Guldager, Store Darum, Øster Vedsted, Vejrup, Grimstrup, Bryndum, Vilslev, Skads, Vester Nebel, Kærbøl, Roager, Jernved, Vester Vedsted. Fanø, Nordby, Rindby, Sønderho, Fredericia, Erritsø, Taulov, Herslev, Pjedsted, Haderslev, Vojens, Gram, Starup, Over Jerstal, Sommersted, Hammelev, Marstrup, Bevtoft, Hoptrup, Fjelstrup, Nustrup, Arnum, Øsby, Jegerup, Sønder Vilstrup, Vedsted, Mølby. Herning, Kibæk, Sønder felding, Ørnhøj, Arnborg, Kølkær, Studsgård, Fasterholt. Kolding, Vamdrup, Lunderskov, Christiansfeld, Sønder Bjert, Vester Nebel, Almind, Viuf, Sønder Stenderup, Sjølund, Jordrup, Ødis, Skanderup, Hejls, Hjarup, Stepping, Taps. Middelfart, Strib, Nørre Aaby, Ejby, Gelsted. Ringkøbing, Skjern, Videbæk, Tarm, Hvide sande, Spjald, Lem, Vorgod, Barde, Borris, Tim, Troldhede, Kloster, Hee, Fjelstervang, Stauning, Grønbjerg, Rækker Mølle, Hemmet, Ølstrup, Højmark, Herborg, Astrup, Velling, No, Lyne. Tønder, Løgumkloster, Toftlund, Skærbæk, Bredebro, Agerskov, Højer, Møgeltønder, Abild, Øster Højst, Bedsted, Jejsing, Brøns, Visby, Døstrup, Arrild, Husum-Ballum, Rejsby, Branderup. Varde, Ølgod, Oksbøl, Tistrup, Nørre Nebel, Alslev, Agerbæk, Ansager, Outrup, Janderup, Sig, Næsbjerg, Nordenskov, Tofterup, Årre, Skovlund, Billum, Horne, Lunde Østre Vrøgum, Fåborg, Oksby. Vejen, Brørup, Holsted, Rødding, Jels, Askov, Skodborg, Bække, Gesten, Store Andst, Glejbjerg, Sønder Hygum, Lindknud, Øster Lindet, Hovborg. Vejle, Børkop, Give, Jelling, Brejning, Egtved, Skibet, Bredsten, Ødsted, Thyregod, Ågård, Gårslev, Gadbjerg, Smidstrup, Vandel, Jerlev, Ny Højen, Vonge, Giveskud, Skærup, Ny Hørup, Høj, Farre, Nørre Vistrup, Ankær, Kollemorten, Ranbøldal. Åbenrå, Rødekro, Padborg, Tinglev, Løjt Kirkeby, Hjordkær, Kruså, Bylderup-Bov, Kliplev, Stubbæk, Bolderslev, Felsted, Kollund, Genner.