Helstegt pattegris er det perfekte valg til jeres fest. Prisen inkluderer en grillmester fra kun 149 kr. pr. person. Vores gris er en frisk, dansk landgris, som vi ridser og salter, inden den tilberedes over bøgetræsrøg i vores store, lukkede kulgrill i ca. 4,5-5 timer. Helstegt pattegris kan serveres til alle festlige begivenheder såsom fødselsdage, konfirmationer, bryllupper, jubilæer og passer perfekt til firmaarrangementer og firmafester.

Helstegt pattegris byg selv menu til fest og grill catering

Helstegt pattegris bygselv menu
Grillselv fra 99kr
ViGriller fra 149kr

helstegt pattegris og Fri fadøl til festen

Få fri fadøl til hele festen for 69kr pr person, Vi kommer med pilsner & classis på hanen fra willemoes

Helstegt pattegris fest menu til fest

Helstegt pattegris festmenu priser
Grillselv fest menu fra 199kr
ViGriller fest menu fra 259kr

Til helstegt pattegris tilbyder vi flere menumuligheder. Vælg enten vores “Byg Selv Menu,” hvor I selv kan sammensætte menuen inklusive tilbehør, eller vores “Festmenu,” hvor vi har sammensat en lækker buffet med 3 valgfri salater og 1 kartoffelret samt baguettes til jeres helstegte pattegris. Der er mad nok til alle.

Vi tilbyder helstegt pattegris i Jylland, Fyn og Sjælland.

Priser på helstegt pattegris er inklusiv grillmester

Helstegt pattegris til fest af byg selv menu og festmenu

Vi tilbyder også en “Gril Selv Menu” fra 99 kr., hvor vi sørger for alt undtagen grillmesteren, som I selv skal stille med.

Grisen, som vi steger, er en dansk landgris, der er ny-slagtet og helt frisk. Vi ridser og gourmetsalter grisen, inden den bliver grillet over røg fra bøgetræ i vores store, lukkede kulgrill i ca. 4,5-5 timer. Vi garanterer sprøde svær ved udskæring af grisen, hvorefter vi klargør og anretter jeres Byg Selv Menu eller Festmenu.

Kan I ikke spise al maden, beholder I resten, så I kan nyde det senere på aftenen eller dagen efter.

Udvalgte grise

Vi stiller høje krav til de grise, vi griller, da vi kan smage forskel. Derfor bruger vi dansk landgris. Vælger man økologiske frilandsgrise, er de udvalgt efter vores dyrevelfærdsprincipper indenfor økologi. Grisene skal gå i lyse, åbne stier i løsdrift med masser af frisk luft og et godt underlag af strøelse. De skal have masser af plads og kunne spise og drikke, når de har lyst. Dette giver meget aktive og glade grise indtil slagtningen.

Antal kuverter

En måde at udregne, hvor mange kuverter der skal bestilles, er ved at tage højde for alderen på de inviterede gæster. For voksne og unge over 12 år tæller hver person som 1 kuvert, mens børn mellem 6 og 12 år tæller som 0,5 kuvert. Børn i alderen 0-5 år tæller ikke med som kuverter. Det er blot en af måderne at beregne antallet af kuverter på, og det kan også være nødvendigt at tage hensyn til kønsfordelingen blandt gæsterne. Hvis f.eks. en herrefrokost har flest mænd, kan dette påvirke antallet af kuverter, der skal bestilles.

Fri fadøl til festen – 69 kr. per person

Vores priser er sat efter en kuvertpris beregnet til et minimum af 40 personer og opefter.

Diner transportable

Vores grillmenuer passer perfekt som mad til konfirmationer, firmafester og som festmad ud af huset. Vi laver grillbuffet til alle typer arrangementer og kan tilpasse menuen, så den passer præcis til din fest. Vores priser på helstegt pattegris afhænger af, om det er en “Gril Selv” løsning eller “Vi Griller” løsning.

Uanset hvilken løsning du vælger, garanterer vi en fantastisk smagsoplevelse og en uforglemmelig fest. Vi sørger for, at alle detaljer er på plads, så du kan fokusere på at nyde festen sammen med dine gæster.

Tilbehør til helstegt pattegris

Til en fest med helstegt pattegris kræves det det rette tilbehør til helstegt pattegris for at komplimentere den saftige og velsmagende pattegris hvor vi garantere sprøde svær. Vores udvalg af lækre tilbehørsretter er skabt til at fuldende din fest og tilfredsstille dine gæsters smagsløg.

Vores menu inkluderer forretter som f.eks. blinis med rygeostcreme og tarteletter med høns i asparges, en række friske salater, klassiske kartoffelretter, og mulighed ekstra kødvalg af kylling og velfærds lammekød samt ekstra lækkerier som bearnaisesauce og friskbagte baguettes.

Det er ikke bare en sidebemærkning med tilbehør til helstegt pattegris, men det der løfter festens niveau og skaber en harmoni af smag, teksturer og oplevelser.

Vi kommer med alt

Vi kommer og sørger for det hele til grill-arrangementet, lige fra grillmester at grille grisen til at skære og anrette kødet for alle gæsterne. Du bestemmer hvis det er muligt hvor vi skal stå med vores pavillon til overdækning mens vi griller.

Alt udstyr har vi også med til serveringen som borde, fade og ta-tøj – Ja vi sørger for alt.

Vi steger gris grill året rundt

Hos os kan du bestille helstegt pattegris året rundt og vi leverer til hele Syddanmark, fyn og Sjælland. Se mere om muligheder og priser ved at trykke på vores links nedenunder med helstegt pattegris.

Leder du efter en grise grill  til dit arrangement? Hos Udlejningtilfest.dk har vi nøjagtigt, hvad du behøver! Vi tilbyder udlejning af en specialdesignet grise grill, perfekt til helstegning af pattegris eller helstegt lam. Grillen er solid, lukket og har plads til en gris på op til 55 kg, så du kan trygt og nemt tilberede en saftig og lækker helstegt pattegris til dine gæster.

Vores  grise grill er en kulgrill er designet med brugervenlighed og funktionalitet i tankerne, hvilket sikrer, at du får den bedste grilloplevelse. Den lukkede konstruktion hjælper med at bevare varmen, så grisen steger jævnt og bliver perfekt tilberedt hver gang.

Udlejningtilfest.dk er her for at gøre din grilloplevelse så problemfri som muligt. Lad vores grisegrill være midtpunktet ved dit næste event, og glæd dine gæster med den uimodståelige smag af helstegt pattegris, tilberedt til perfektion. Kontakt os og book din grise grill i dag!

Drikkevarer til helstegt pattegris i Jylland

Vi kan også tilbyde jer drikkevarer til festen som kolde fadøl og friske færdigblandede drinks og cocktails  der er klar til servering.

Helstegt pattegris og kolde fadøl passer perfekt sammen til jeres fest og events, receptionener, jubilæum eller firmafesten. Vi tilbyder en bred vifte af danske og udlandske fadøl både almindelig samt økologiske.

Få mulighed for fri fadøl til kun 69kr per person til festen ved bestilling af helstegt pattegris eller vores andre grillmenuer. Vi sørger for fadøl under hele festen som er inklusiv i prisen.

Færdigblandet drinksfærdiglavede cocktails GinMango til fest og events - bar og drikkevarer

Vi tilbyder friske færdigblandede drinks og cocktails som er klar til servering til fest og events. Mulighederne er mange med friske færdigblandede cocktails på fustage klar til at blive serveret.

Med fester over 30 personer tilbyder vi friske færdigblandede drinks og cocktails på fustage til festen. Mulighederne er mange med friske færdigblandede cocktails på fustage klar til at blive serveret.

Vi bruger trækul når vi griller

Trækul er et populært valg til at tilberede helstegt pattegris på, da det giver grisen en unik smag og tekstur, der ikke kan opnås ved at bruge andre metoder. Kul har en høj varmeoverførsel, hvilket betyder, at det kan opnå høje temperaturer på kort tid. Dette gør det muligt at opnå en god svær på kødet og tilføje en delikat røget smag.

Men vi har meget mere end det, så udover at tilbyde grill catering og stegt pattegris hos os, kan du også leje flotte hvide festtelte, borde og stole, og vi tilbyder også serviceudlejning og leje af køleskab. Hvis du vælger udlejningtilfest.dk som din leverandør, kan du få det hele ét sted.

Udlejning til fest

kontakt udlejningtilfest.dk på Tlf: +45 4054 5175 eller mail: info@udlejningtilfest.dk og hør hvad vi kan med grill og catering  for dig.

Besøg udlejningtilfest.dk på facebook og “synes godt om” og del gerne siden.

Helstegt pattegris sønderjylland

Vi tilbyder helstegt pattegris i sønderjylland til fest  om det er fødselsdag, barnedåb, svendegilde eller firmafest. Helstegt pattegris går rent hjem hos alle gæster. udlejningtilfest.dk kommer ca. 5 timer før spisning med grillmester, fersk gris og griller den, så vi kan garantere den perfekte helstegte pattegris sønderjylland.

Helstegt pattegris Fyn

Vi tilbyder helstegt pattegris på Fyn til fest  om det er fødselsdag, barnedåb, svendegilde eller firmafest. Helstegt pattegris går rent hjem hos alle gæster. udlejningtilfest.dk kommer ca. 5 timer før spisning med grillmester, dansk landgris, så salter vi grisen og griller den. Vi kan så garantere den perfekte helstegte pattegris Fyn.

Helstegt pattegris Jylland

Vi tilbyder helstegt pattegris i Jylland til fest  om det er fødselsdag, barnedåb, svendegilde eller firmafest. Helstegt pattegris går rent hjem hos alle gæster. udlejningtilfest.dk kommer ca. 5 timer før spisning med grillmester, dansk landgris, så salter vi grisen og griller den. Vi kan så garantere den perfekte helstegte pattegris Jylland.

Helstegt pattegris Sjælland

Vi tilbyder helstegt pattegris på Sjælland til enhver fest, hvad enten det er fødselsdag, barnedåb, svendegilde eller firmafest. Helstegt pattegris falder i god smag hos alle gæster. Vi ankommer cirka 5 timer før spisetid med en grillmester og en dansk landgris. Herefter salter vi grisen og griller den. Vi kan garantere den perfekte helstegte pattegris på Sjælland.

Kommuner og byer vi tilbyder pattegris på grill

Vi dækker Jylland,Fyn og Sjælland herunder

Fyns kommuner: Odense, Svendborg, Middelfart, Nyborg, Assens, Faaborg-Midtfyn, Kerteminde, Nordfyns kommune,

Jyllands kommuner: Billund, Grindsted, Sønder Omme, Vorbasse, Hejnsvig, Stenderup, Filskov. Esbjerg, Ribe, Bramming, Tjæreborg, Gørding, Tarp, Andrup, Egebæk, Gredstedbro, Guldager, Store Darum, Øster Vedsted, Vejrup, Grimstrup, Bryndum, Vilslev, Skads, Vester Nebel, Kærbøl, Roager, Jernved, Vester Vedsted. Fanø, Nordby, Rindby, Sønderho, Fredericia, Erritsø, Taulov, Herslev, Pjedsted, Haderslev, Vojens, Gram, Starup, Over Jerstal, Sommersted, Hammelev, Marstrup, Bevtoft, Hoptrup, Fjelstrup, Nustrup, Arnum, Øsby, Jegerup, Sønder Vilstrup, Vedsted, Mølby. Herning, Kibæk, Sønder felding, Ørnhøj, Arnborg, Kølkær, Studsgård, Fasterholt. Kolding, Vamdrup, Lunderskov, Christiansfeld, Sønder Bjert, Vester Nebel, Almind, Viuf, Sønder Stenderup, Sjølund, Jordrup, Ødis, Skanderup, Hejls, Hjarup, Stepping, Taps. Middelfart, Strib, Nørre Aaby, Ejby, Gelsted. Ringkøbing, Skjern, Videbæk, Tarm, Hvide sande, Spjald, Lem, Vorgod, Barde, Borris, Tim, Troldhede, Kloster, Hee, Fjelstervang, Stauning, Grønbjerg, Rækker Mølle, Hemmet, Ølstrup, Højmark, Herborg, Astrup, Velling, No, Lyne. Tønder, Løgumkloster, Toftlund, Skærbæk, Bredebro, Agerskov, Højer, Møgeltønder, Abild, Øster Højst, Bedsted, Jejsing, Brøns, Visby, Døstrup, Arrild, Husum-Ballum, Rejsby, Branderup. Varde, Ølgod, Oksbøl, Tistrup, Nørre Nebel, Alslev, Agerbæk, Ansager, Outrup, Janderup, Sig, Næsbjerg, Nordenskov, Tofterup, Årre, Skovlund, Billum, Horne, Lunde Østre Vrøgum, Fåborg, Oksby. Vejen, Brørup, Holsted, Rødding, Jels, Askov, Skodborg, Bække, Gesten, Store Andst, Glejbjerg, Sønder Hygum, Lindknud, Øster Lindet, Hovborg. Vejle, Børkop, Give, Jelling, Brejning, Egtved, Skibet, Bredsten, Ødsted, Thyregod, Ågård, Gårslev, Gadbjerg, Smidstrup, Vandel, Jerlev, Ny Højen, Vonge, Giveskud, Skærup, Ny Hørup, Høj, Farre, Nørre Vistrup, Ankær, Kollemorten, Ranbøldal. Åbenrå, Rødekro, Padborg, Tinglev, Løjt Kirkeby, Hjordkær, Kruså, Bylderup-Bov, Kliplev, Stubbæk, Bolderslev, Felsted, Kollund, Genner.

Sjællands kommuner: Albertslund, Allerød, Ballerup, Dragør, Egedal, Fredensborg, Frederiksberg, Frederikssund, Furesø, Gentofte, Gladsaxe, Glostrup, Greve, Gribskov, Halsnæs, Helsingør, Herlev, Hillerød, Høje-Taastrup, Holbæk, Hørsholm, Hvidovre, Ishøj, Kalundborg, København, Køge, Lejre, Næstved, Odsherred, Ringsted, Roskilde, Rudersdal, Rødovre, Slagelse, Solrød, Sorø, Stevns, Tårnby, Vallensbæk, Vordingborg.