iPad jukeboks  tilbyder vi hvor iPad leveres i en stander og  med en soundboks som højtaler og som kan spille enhver fest op og vi  dækker Jylland. Vi leverer, sætter den op og afhenter den.

iPad jukebox med soundboks

iPad jukebox

Med en iPad jukebox, Spotify adgang og soundboks er der gang i festen

1099kr 

soundboks iPad lysshow

iPad jukebox med lysshow

Med iPad jukebox, soundboks og lysshow er der gang i festen

1499kr 

Prisen for leje af iPad jukeboks inkl. alt det vil sige levering, opsætning og afhentning er 1500kr inkl moms

Pakkeløsninger med iPad jukeboks

Ved leje af jukeboks kan vi også tilbyde mange andre muligheder som vi meget gerne vil dig et godt tilbud på
iPad Jukeboks og fadølsanlæg udlejning
iPad Jukeboks og bar udlejning
iPad Jukeboks og teltudlejning

Udlejning til fest

kontakt udlejningtilfest.dk på Tlf: +45 4054 5175 eller mail: info@udlejningtilfest.dk og hør hvad vi kan gøre for dig med en iPad jukebox udlejning.

Drikkevarer til festen

Vi kan også tilbyde jer drikkevarer til festen som kolde fadøl og friske færdigblandede cocktails  der er klar til servering.

Helstegt pattegris og kolde fadøl passer perfekt sammen til jeres fest og events, receptionener, jubilæum eller firmafesten. Vi tilbyder en bred vifte af danske og udlandske fadøl både almindelig samt økologiske.

Få mulighed for fri fadøl til festen til 49kr per person til festen ved bestilling af helstegt pattegris eller vores andre grillmenuer. Vi sørger for fadøl under hele festen som er inklusiv i prisen.

Færdigblandede cocktailsfærdiglavede cocktails GinMango til fest og events - bar og drikkevarer

Vi tilbyder friske færdigblandede cocktails som er klar til servering til fest og events. Mulighederne er mange med friske færdigblandede cocktails på fustage klar til at blive serveret.

Med fester op til 20-30 personer, tilbyder vi cocktailpakker med friske færdigblandede cocktails på flaske bestående f.eks af Dark ‘N’ Stormy, GinMango og Mojito.

Med fester over 40 personer tilbyder vi friske færdigblandede cocktails på fustage til festen. Mulighederne er mange med friske færdigblandede cocktails på fustage klar til at blive serveret.

Byer vi dækker med iPad jukebox udlejning

Agerbæk, Andrup, Bramming, Esbjerg, Grimstrup, Gørding, Hjerting, Ribe, Vejrup, KoldingHerning, Fredericia, Holstebro. Haderslev, Aabenraa, Varde, Vejen, Grindsted, Skødstrup, SkjernTønder, Vojens, Brande, Bramming, Billund, Rødekro, Børkop, Lind, Vamdrup, Give, Brørup, Videbæk, Tarm, Ølgod, Løgumkloster, Jelling, Taulov. Toftlund, Holsted, Skærbæk, Lunderskov, Hvide Sande, Christiansfeld, Oksbøl, Tjæreborg, Nordby, Rødding, Kibæk, Gram, Starup.