Soundboks udlejning til festen om det er til firmafesten, havefesten, bryllupsfesten, julefrokosten, på studentervognen eller på festivalpladsen.

Soundboks udlejning

Soundboks 3

599kr for soundboks 3 inklusiv batteripakke og stativ

Soundboks med lysshow

Soundboks 3 inkl Lysshow

999kr for soundboks 3 inklusiv batteripakke og stativ og lysshow bar med 5 efekter

soundboks iPad lysshow

Soundboks 3 med iPad & lysshow

1499kr for soundboks 3 inklusiv batteripakke og stativ, iPad og lysshow

Lej en Soundboks hos udlejningtilfest.dk til festen. soundboks lilleDen kan spille op til 20 timer på ét batteri, hvis der spilles på fuld styrke, er det nok lidt mindre. Batteriet kan selvfølgelig oplades mens Soundboksen spiller. Så festen aldrig stopper før den lyse morgen.

Med vores Soundboks udlejning af anlæg og højtalere, kan den tilkobles både telefon, computer og lignende. Dette kan ske med bluetooth eller med det tilhørende minijackkabel.

Vil du have en Soundboks med til festen? Vi tilbyder Soundboks udlejning af den højtpræsterende batteridrevne Bluetooth-højtaler, så du kan få glæde af den til en god lejepris.

Kontakt os for Soundboks udlejning

Kontakt udlejningtilfest.dk på Tlf: +45 4054 5175 eller mail: info@udlejningtilfest.dk og hør hvad vi kan gøre for dig med soundboks leje.

Besøg udlejningtilfest.dk på facebook og “synes godt om” og del gerne siden.

Tilbehør til Soundboks

Forlængerledning
Jackstik kabler
Mikrofon
Lysshow
Ipad

Byer vi dækker med soundboks udlejning

Agerbæk, Andrup, Bramming, Esbjerg, Grimstrup, Gørding, Hjerting, Ribe, Vejrup, KoldingHerning, Fredericia, Holstebro. Haderslev, Aabenraa, Varde, Vejen, Grindsted, Skødstrup, SkjernTønder, Vojens, Brande, Bramming, Billund, Rødekro, Børkop, Lind, Vamdrup, Give, Brørup, Videbæk, Tarm, Ølgod, Løgumkloster, Jelling, Taulov. Toftlund, Holsted, Skærbæk, Lunderskov, Hvide Sande, Christiansfeld, Oksbøl, Tjæreborg, Nordby, Rødding, Kibæk, Gram, Starup.