Runde borde udlejning til fest og events med 160cm i diameter er der plads op til 8 personer og som skaber god stemning og stil til festen med runde borde. Udlejningtilfest.dk tilbyder flere forskellige udlejning af borde, alt efter hvilken arrangement der holdes og om det er ude eller inde.

runde borde til fest

Runde borde priser

100kr pr stk og ved leje af telt er der 50% på borde
runde borde til fest

Duge til borde

Stof duge til runde borde – L225xB140cm

200kr pr sæt (der benyttes 2 stk duge pr bord)

Papir dug til runde bord – Ø180cm

130kr pr stk

Alle priser er inkl. moms – Ved leje af telt har vil 50% rabat på borde og stole – Har du yderligere spørgsmål omkring størrelse og pris af lange event borde, skal du endelig kontakte os på telefon +45 4054 5175 eller email info@udlejningtilfest.dk

Runde borde og muligheder

Vores runde benyttes til festlige arrangementer som fødselsdag, konfirmation, barnedåb og bryllup og fester der godt må udvise lidt mere stil. udlejning runde borde til festSkal festen foregå udenfor anbefaler vi vores bord bænkesæt istedet.

Vores bord udlejning kan også bruges til receptioner, kick off, events med mere, da vi har borde til alle typer begivenheder i jylland og Fyn som Esbjerg, Kolding, Odense.

Leje af runde borde

Leje af runde borde benyttes meget især til bryllupper. Dog skal du bruge lidt mere plads i teltet eller lokalet i forhold til vores lange event borde. En god udregningsmodel er ca. 1 m² pr. person ved lange borde og ca. 1,3 m² pr. person ved runde borde. Men er du i tvivl, så er du altid meget velkommen til at se 3D tegning med bord opstilling.

De runde borde er med bordplade af grå plast og der er et understel af metal. Desuden er der en skyde lås på benene, så bordet står stabilt når det er opsat. bordet  kan godt tåle at stå både ude og inde. Da det er plastbord er det nemt og hurtigt at klappe bordene sammen, hvis det pakkes ned eller rykkes rundt.  På de runde borde er der god plads til pynt og dekorationer.

Vi anbefaler altid at leje hvide stofduge til runde borde af primær årsag. Det er flot og elegant med en dug, der ligger naturligt på og rundt om bordet. Vask af duge i dag er også den bedste løsning af hensyn til miljøet, da de fleste renserier er miljøcertificerede.

Er du i tvivl om hvilken type bord, der passer bedst til dit arrangement? Så kontakt os ved at ringe til os eller du kan få tilsendt 3d tegninger med opstillinger af borde og stole efter dine ønsker.

Men vi har meget mere end det, så udover runde borde udlejning til fest, kan du leje festtelte og vi tilbyder også serviceudlejning. Vi kan også tilbyde vores lækre cocktailpakke klar til servering og færdigblandede cocktails på fustage og kolde fadøl og mere til. Hvis du vælger udlejningtilfest.dk som din leverandør, kan du få det hele ét sted.

Udlejning til fest af runde borde

kontakt udlejningtilfest.dk på Tlf: +45 4054 5175 eller mail: info@udlejningtilfest.dk og hør hvad vi kan gøre for dig med stol udlejning.

Besøg udlejningtilfest.dk på facebook og “synes godt om” og del gerne siden.

Byer vi dækker med runde borde udlejning til fest

Odense, Esbjerg, Kolding, Horsens, Vejle, Herning, Silkeborg, Fredericia, Holstebro.  Svendborg, Haderslev, Nyborg, Aabenraa, Ikast, Middelfart, Varde, Hedensted-Løsning, Lystrup. Ringkøbing, Vejen, Grindsted, Galten-Skovby, Beder-Malling, Aars, Ribe, Hadsten, Skødstrup, Skjern, Hinnerup. Tønder, Vojens, Brande, Ebeltoft, Bramming, Faaborg, Billund, Assens, Ry, Rødekro. Kerteminde, Ringe, Munkebo, Børkop, Lind, Otterup, Kjellerup, Vamdrup, Bellinge, Strib.

Give, Brørup, Padborg, Gråsten, Videbæk, Sunds, Langeskov, Vildbjerg, Tarm, Ølgod, Bogense, Årslev, Brædstrup, Løgumkloster, Jelling, Taulov, Glamsbjerg. Toftlund, Broager, Aulum, Søndersø, Vissenbjerg, Ejby, Aarup, Holsted, Skærbæk, Lunderskov. Brejning, Hvide Sande, Christiansfeld, Nørre Åby, Oksbøl, Tinglev. Tørring, Ullerslev, Tjæreborg, Nordby, Rødding, Kibæk, Gram, Egebjerg, Starup.