Teltudlejning af 9×12 meter telt inkl gulv på 108m² med plads op til 96 personer. Teltet er perfekt til fester og events i Danmark. Udlejningtilfest.dk tilbyder godkendte festtelte inkl gulv og i alle størrelser til dig som skal holde fest og som totalleverandør  kan vi tilbyde dig alt i teltudlejning og festudlejning.

I et 9×12 meter festtelt med valg lange borde anbefaler vi op til 96 personer og med valg af runde borde, anbefaler vi op til 80 personer. Så er der også plads til et serveringsbord, gavebord og f.eks. vores iPad jukebox eller musikanlæg.

Priser på 9×12 meter telt inkl gulv

Med vores teltudlejnings priser giver vi dig en standard løsning med “vi sætter op”  hvor vi sørger for opsætning og nedtagning.

Teltpris 9×12 meter uden gulv

8.199kr

“Vi sætter op”

Alle priser er inkl. moms

Teltpris 9×12 meter med gulv

11.399kr

“Vi sætter op”

Alle priser er inkl. moms

Har du yderligere spørgsmål omkring størrelse og pris af jeres 9×12 meter festtelt, skal du endelig kontakte os på telefon +45 4054 5175 eller email info@udlejningtilfest.dk

Teltopstilling 9×12 meter i 3D

Med teltopstillinger i 3D kan du se hvordan et 9×12 meter telt kommer til at se ud, med borde og stole inden dit festtelt bliver sat op.6x9 meter telt til fest og events i Danmark

Alle telte kan leveres som du ønsker det, vores teltopstillinger er standard tegninger. Vores standard telte har en bredde på 6 eller 9 meter. De kan videreudbygges i længder af 3 m og op efter. klik for mere info her.

Certificerede telte

Alle vores hvide telte er certificerede og godkendt til opsætning som festtelte ved Teknologisk Institut

Gulv til teltet

Vi tilbyder vi gulve i plast. Gulvet har stor betydning for den samlede oplevelse af fest i telt, samt borde og stole. Plastgulvet er let at håndtere når det lægges. Gulvet lægges forskudt og låser sig sammen og som gør det stabilt. Gulvet er marmorgråt med struktur.

Vores plastgulv giver et stabilt underlag for borde og stole.

Udlejning til fest

kontakt udlejningtilfest.dk på Tlf: +45 4054 5175 eller mail: info@udlejningtilfest.dk og hør hvad vi kan gøre for dig med teltudlejning af 9×12 meter telt på 108m².

Byer vi dækker med teltudlejning i Jylland

Agerbæk, Andrup, Bramming, Esbjerg, Grimstrup, Gørding, Hjerting, Ribe, Vejrup, KoldingHerning, Fredericia, Haderslev, Aabenraa, Varde, Vejen, Grindsted, Skødstrup, SkjernTønder, Vojens, Brande, Bramming, Billund, Rødekro, Børkop, Lind, Vamdrup, Give, Brørup, Videbæk, Tarm, Ølgod, Løgumkloster, Jelling, Taulov. Toftlund, Holsted, Skærbæk, Lunderskov, Hvide Sande, Christiansfeld, Oksbøl, Tjæreborg, Nordby, Rødding, Kibæk, Gram, Starup.