Long Island Iced Tea cocktail Færdigblandet på fustage klar til servering til fest og events i hele Danmark. Vores Long Island Iced Tea cocktail er lavet med 5 forskellige slags spiritus serveret over isterninger og pyntet med en skive citron.Long island iced tea cocktail til fest og events i Danmark

Priser

Vores cocktail leveres færdigblandet på fustage og klar til brug. Den kan tilkobles alle almindelige fadølsanlæg.

Vores friske færdiglavede Long Island Iced Tea cocktail tilbydes i en 10 liters fustage som indeholder ca. 50 cocktails, 18 liters fustage som indeholder ca. 90 cocktails.

10 liter – 1199kr

18 liter – 1.699kr

Priserne er inkl moms.

Se alle vores priser her på cocktails som leveres friske og færdigblandet i 10 og 18 liters fustager.

Vi leverer til alle typer arrangementer og om de er store eller små. Vi gør det nemt for dig ved færdigblandede rom cocktails. Vi kommer med fustagen, køler og haner til at skænke på, vi sætter op og kontrollerer at alt fungerer.

Ingredienser i en Long Island Iced Tea

Rom
Gin
Tequila
Vodka
Triple sec
Coca Cola
Citronsaft

Alkohol procent 8,65%

Sådan serverer man færdigblandede cocktails

Når man serverer en Long Island Iced Tea cocktail til fest, benytter man et 0,3liters glas og fylder den med isterninger og så skænker man ca. 20cl cocktail i glasset, afslutter med citron skivee på toppen som garnish og serverer den.

Cocktail haner og køler

For at skænke færdigblandet cocktails fra vores kegs eller fustage, kræver det en taphane og en køler som vi også kan levere hvis du ikke har dette.Mobilbar til cocktails og fadøl og passer ind til enhver fest og event

Vi tilbyder både mobile cocktailbarer med taphaner eller anlæg hvor taphanen bliver monteret på bordkanten og køleren står under bordet.

Pynt og Garnish

En Long Island Iced Tea nydes med garnish af citron skiver og evt. sugerør selvfølgelig bæredygtigt. Det tilbyder vi med flere muligheder enten hvor alt er klar til brug eller hvor i selv forbereder jeres garnish.

Vi benytter citron skiver som er økologiske for at undgå overfladebehandlede produkter til jeres cocktails.

Is til fest

Skal du bruge isterninger til din Long Island Iced Tea kan vi også hjælpe med det, der bruges ca. 100gram isterninger per glas cocktail, så til 2 stk 18 liter Long Island Iced Tea på fustager skal man bruge en termotønde med 25kilo isterninger – klik her for priser på is til fest.

Udlejning til fest

kontakt udlejningtilfest.dk på Tlf: +45 4054 5175 eller mail: info@udlejningtilfest.dk og hør hvad vi kan med drinks og cocktails for dig.