Vi tilbyder Teltudlejning Ribe af godkendte hvide festtelte med eller uden gulv og i alle størrelser til jer som skal holde fest. Ved leje af telt får du 50% rabat på borde og stole. Som lokal fest leverandør af telte og tilbehør til konfirmation, brylluppet, studentergildet eller firmafesten og events, Vi kan som totalleverandør tilbyde dig alt tilbehør til festen ved teltudlejning Ribe.

Teltudlejning størrelser og priser

Teltudlejning størrelser og priser

Vi kommer med hvide festtelte inkl gulv – læs mere

Beregning af teltets størrelse

Teltudlejning Esbjerg til fest og events i DanmarkVil i sidde ved lange borde, så skal i beregne med 1,1 m² per person og vil i sidde ved runde borde skal i beregne med 1,3 m² per person. Dette ganges op med det antal personer i bliver – Feks. en fest på 40 personer og hvor i gerne vil sidde ved runde borde er beregningen 40 personer * 1,3 m² meter ved runde borde) er lig med minimum 52 m² telt.

Ved brug af langborde beregnes der ca. 1,1 m² per person.
Ved brug af runde borde beregnes der ca. 1,3 m² per person.

HUSK at beregne ekstra plads til eventuel buffetborde, gaveborde dansegulv, cocktailbar og lignende.

Størrelse og priser på telte

Vi tilbyder størrelser på festtelte med en bredde på 6 eller 9 meter. De kan videreudbygges i længder af 3 m og op efter.
Du kan uden tvivl finde en størrelse herunder, der både passer til din have og antal af gæster. Se et udvalg af vores størrelser og priser til teltudlejning her.

Teltene vi udlejer har en godkendt selvbærende konstruktion uden stolper i midten. Vinduer og døre kan placeres, hvor i ønsker dem og siderne kan tages af og på.

Skal man bruge andre størrelser med 12 eller 15 meters bredde, så kontakt os med det samme, så finder vi den rigtige løsning sammen.

Udlejningtilfest.dk er base i Esbjerg og som totalleverandør med teltudlejning Ribe tilbyder vi gratis levering i hele Esbjerg kommune .

6 meters telteklik her

Læs mere ved at trykke på teltstørrelse herunder

Teltstørrelse Max antal Priser fra
6×6 meter – 36m2 34 personer 3.799kr
6×9 meter – 54m2 52 personer 3.799kr
6×12 meter – 72m2 68 personer 5.099kr
6×15 meter – 90m2 84 personer 6.399kr
6×18 meter – 108m2 98 personer 7.599kr
6×21 meter – 126m2 114 personer 8.799kr

9 meters telteklik her

Se mere ved at trykke på teltstørrelse herunder

Teltstørrelse Max antal Priser fra
9×6 meter 54m2 52 personer 3.799kr
9×9 meter 81m2 73 personer 5.699kr
9×12 meter 108m2 98 personer 7.599kr
9×15 meter 135m2 122 personer 9.499kr
9×18 meter 162m2 147 personer 11.399kr
9×21 meter 189m2 171 personer 13.299kr

Husk, vi står altid klar til at besvare dine spørgsmål omkring teltudlejning i Ribe eller vejlede iblandt vores andre produkter og services på tlf: +45 4054 5175 eller e-mail: info@udlejningtilfest.dk

3D tegninger af telteteltudlejning jylland 3D tegning 6x6 meter 32 personer

Som standard sender vi altid 3d tegninger med i vores tilbud. Ønsker du en mere detaljeret 3D opstilling så kan vi tilbyde dig en mål-fast 3D tegning af jeres festtelt, så du ved alt kan være der.

Ved fester over 100 personer skræddersyr vi gerne jeres 3D tegning fra start, så alle detaljer er med fra staten af.

Opsætnings muligheder

Vi giver dig flere muligheder ved opsætning og nedtagning af festteltet. Med løsningen  “vi sætter op” sørger vi for at teltet bliver sat op uden i skal hjælpe med noget. Du markerer bare hvor teltet skal stå.

Som “supervisor”  leveres det altid med en erfaren teltopsætter, der hjælper med en sikker opsætning af teltet. Du skal som udlejer stille med 3 mand, der kan give en hånd med, når teltet skal sættes op og tages ned. Prisen er selvfølgelig også billigere hvis i vælger “supervisor” løsningen.

Priser på telte

Find alle størrelser og priser på vores udlejnings telte  >>her<<. Vores teltpriser er inklusiv et gulv. Hvad enten det er et telt til en firmafest, konfirmation, fest i haven, firmaevents eller byfester.

Grill og Catering til festHelstegt pattegris

Vi kan også tilbyde jer Grill og Catering til jeres fest eller firma event hvor vi tilbyder helstegt pattegris, BBQ grill buffet og burgermenuer til jer. Vi sørger selvfølgelig for alt lige fra overdækning, buffet borde med mere.  Vi kommer ud til jer og griller og skærer kødet samt anretter maden til jeres fest.

Men vi har meget mere end det, så udover teltudlejning til fest, kan du leje borde og stole, af stole anbefaler vi Banquet stol som er den bedste til fest. og vi tilbyder også serviceudlejning, Vi kan også tilbyde vores lækre cocktailpakke som er klar til servering og færdigblandede cocktails på fustage og kolde fadøl og mere til. Hvis du vælger udlejningtilfest.dk som din leverandør, kan du få det hele ét sted.

Kontakt os for teltudlejning

kontakt udlejningtilfest.dk på Tlf: +45 4054 5175 eller mail: info@udlejningtilfest.dk og hør hvad vi kan gøre for dig med teltudlejning  Ribe og Esbjerg kommune.

Besøg udlejningtilfest.dk på facebook og “synes godt om” og del gerne siden.

Byer vi dækker med teltudlejning i Esbjerg kommune

Esbjerg, Ribe, Bramming, Tjæreborg, Gørding, Tarp, Andrup, Egebæk, Gredstedbro, Guldager, Store Darum, Øster Vedsted, Vejrup, Grimstrup, Bryndum, Vilslev, Skads, Vester Nebel, Kærbøl, Roager, Jernved, Vester Vedsted.

Byer vi også dækker

Give, Brørup, Padborg, Gråsten, Videbæk, Svejbæk, Sunds, Vildbjerg, Tarm, Juelsminde. Solbjerg, Ølgod, Harlev, Brædstrup, Hjortshøj, Løgumkloster, Jelling, Virklund, Taulov. Toftlund, Broager, Aulum, Augustenborg, Søndersø, Aarup, Holsted, Skærbæk, Lunderskov. Brejning, Bjæverskov, Hvide Sande, Sabro, Christiansfeld, Rønde, Langå, Oksbøl, Søften, Tinglev. Tørring, Tjæreborg, Nordby, Rødding, Høruphav, Kibæk, Hårlev, Gram, Stoholm, Egebjerg, Forlev, Starup, Guderup.