Vi tilbyder leje af slush ice maskine til fest om det er til fødselsdagen, sommerfest, julefrokost, firmafest, klubfest, eller et event. Det er altid et sikkert et hit med Slush ice drinks og cocktails til festen med og uden alkohol.Slush Ice auto til fest og events

Med vores færdigblandede Ice Mix produkter fra udlejningtilfest.dk er det gjort helt simpelt at lave cocktail slush ice til fest og events ved at leje slush ice maskine hos Udlejningtilfest.dk.

Vi har slush ice maskiner til udlejning med både et eller to kamre, så du kan vælge den løsning der passer til netop dit arrangement.

Se alle vores muligheder herunder hvor du finder alt om udlejning af slush ice maskine til fest og events.

Lejepriser

300kr 1 kamre
499kr 2 kamre

Se alle slush ice priser her

Slush Auto

Vi har Danmarks nyeste og bedste maskiner til udlejning. Vores maskiner laver perfekt slush ice på under 1 time.  Lejer man vores Slush Ice Auto,  bliver den ved med at lave lækre produkter under hele festen uden stop. Vi har bygget vores maskiner  med fokus på brugervenlighed, så alt bliver nemt.

Tænd maskinen og tryk på start og under 1 time efter er jeres Slush Ice Mix klar til at nyde. Vi har gentænkt alt ved at lade maskinen klare det hele. Den fylder selv tanken op til start og fylder selv løbende op, når i bruger den.

Slush Ice Mix

Vi vil gerne give dig den bedste oplevelse, så derfor sælger vi også færdigblandede Ice Mix produkter . Med fokus på den bedste smagoplevelse og for at gøre det nemt for dig, har vi også gentænkt alt omkring produkterne der bruges til Slush Auto.

Vi tilbyder færdigblandede Ice Mix produkter til vores maskiner som Cocktails, Mocktails og almindelig saft.
Vores Ice Mix er færdigblandet og klar til brug, og den leveres på miljøvenlige fustager.

Cocktails til Slush Ice maskine

Mocktails til Slush Ice maskine

Saft til Slush Ice maskine

Pakkeløsninger til fest

Vi tilbyder forskellige pakkeløsninger  om det er til fest eller fødselsdag og om det er arrangementer med alkohol eller uden.

Til festen tilbyder vi mobil rullebar med Slush Ice auto og knapbar som er vores selvbetjenings bar

Men vi har meget mere end det, så udover at leje slush ice maskine til fest, kan du leje festtelte, borde og stole, og vi tilbyder også serviceudlejning, Vi kan også tilbyde lækre færdigblandede cocktails og kolde fadøl og mere til. Hvis du vælger udlejningtilfest.dk som din leverandør, kan du få det hele ét sted.

Udlejning til fest Slush Ice

kontakt udlejningtilfest.dk på Tlf: +45 4054 5175 eller mail: info@udlejningtilfest.dk og hør hvad vi kan gøre for dig med leje af slushice maskiner til fest.

Besøg udlejningtilfest.dk på facebook og “synes godt om” og del gerne siden.

Byer vi dækker med leje af slush ice maskiner til fest

Aarhus, Odense, Esbjerg, Kolding, Horsens, Vejle, Herning, Silkeborg, Fredericia, Holstebro, Sønderborg.  Svendborg, Haderslev, Skive, Skanderborg, Nyborg, Aabenraa, Ikast, Middelfart, Grenaa, Varde, Odder, Hedensted-Løsning, Lystrup, Struer. Ringkøbing, Vejen, Grindsted, Galten-Skovby, Beder-Malling, Aars, Ribe, Hadsten, Skødstrup, Skjern, Hinnerup. Tønder, Vojens, Bjerringbro, Brande, Ebeltoft, Bramming, Hammel, Faaborg, Billund, Assens, Ry, Rødekro. Kerteminde, Ringe, Nordborg, Munkebo, Børkop, Lind, Otterup, Kjellerup, Mårslet, Vamdrup, Bellinge, Strib.

Rudkøbing, Give, Brørup, Padborg, Gråsten, Videbæk, Svejbæk, Sunds, Langeskov, Vildbjerg, Tarm, Juelsminde. Solbjerg, Ølgod, Bogense, Årslev, Harlev, Brædstrup, Hjortshøj, Løgumkloster, Jelling, Virklund, Taulov, Glamsbjerg. Toftlund, Broager, Aulum, Augustenborg, Søndersø, Vissenbjerg, Ejby, Aarup, Holsted, Skærbæk, Lunderskov. Brejning, Bjæverskov, Hvide Sande, Sabro, Christiansfeld, Rønde, Nørre Åby, Langå, Oksbøl, Søften, Tinglev. Tørring, Ullerslev, Tjæreborg, Nordby, Rødding, Høruphav, Kibæk, Hårlev, Gram, Stoholm, Egebjerg, Forlev, Starup, Guderup.