cocktailbar til fest udlejning hos udlejningtilfest.dk som også kan bruges af professionelle bartendere.

lej en Cocktailbar

Vi sætter baren op, så den er klar til festen og tænder lyset så den er klar til brug. Vi kan sørge for hele det. Hvis der er behov for det.  Vi kan også hjælpe med fadøl, færdigblandede cocktails, vin med mere. Det eneste du skal sørge for er, at dine gæster er tørstige.

Til vores cocktailbar til fest -løsninger kan vi også tilbyde alt udstyr der skal bruges i baren. Vi har til større arrangementer udviklet doserings løsninger som vores knapbar, spiritus dispensere og meget mere.

Lej en bartender

Skal du leje en bartender til din fødselsdag, dit bryllup, din firmafest eller lignende, så kan vi hjælpe.
Vi leverer fulde cocktailbar til fest bar-løsninger med alt inklusiv. Vi tilbyder dig den bedste og billigste løsning til din fest.

Om I holder en lille intim fest for famile og de nærmeste venner, eller I har inviteret hele nabolaget eller hele koncernen, gør ingen forskel for os. Vi kan levere samme høje service uanset antallet af gæster.

Med vores lej en bartender mulighed sammensætter vi en cocktailbar-løsning, så den passer præcist til jeres fest. Det betyder bl.a. at I selvfølgelig selv har mulighed for at vælge hvilke cocktails vores bartendere skal servere, men også, at du kan vælge om du selv vil handle ind og “bare” leje en bartender, eller om vi skal komme med en komplet cocktailbar-løsning, og klare det hele for dig.

kontakt udlejningtilfest.dk på Tlf: +45 4054 5175 eller mail: info@udlejningtilfest.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.

Byer vi dækker med cocktailbar til fest

Aarhus, Odense, Esbjerg, Kolding, Horsens, Vejle, Herning, Silkeborg, Fredericia, Holstebro, Sønderborg, Svendborg, Haderslev. Skive, Skanderborg, Nyborg, Aabenraa, Ikast, Middelfart, Grenaa, Varde, Odder, Hedensted-Løsning, Lystrup, Struer. Ringkøbing, Vejen, Grindsted, Galten-Skovby, Beder-Malling, Aars, Ribe, Hadsten, Skødstrup, Skjern, Hinnerup. Tønder, Vojens, Bjerringbro, Brande, Ebeltoft, Bramming, Hammel, Faaborg, Billund, Assens, Ry, Rødekro. Kerteminde, Ringe, Nordborg, Munkebo, Børkop, Lind, Otterup, Kjellerup, Mårslet, Vamdrup, Bellinge, Strib.

Rudkøbing, Give, Brørup, Padborg, Gråsten, Videbæk, Svejbæk, Sunds, Langeskov, Vildbjerg, Tarm, Juelsminde. Solbjerg, Ølgod, Bogense, Årslev, Harlev, Brædstrup, Hjortshøj, Løgumkloster, Jelling, Virklund, Taulov, Glamsbjerg. Toftlund, Broager, Aulum, Augustenborg, Søndersø, Vissenbjerg, Ejby, Aarup, Holsted, Skærbæk, Lunderskov. Brejning, Bjæverskov, Hvide Sande, Sabro, Christiansfeld, Rønde, Nørre Åby, Langå, Trige, Oksbøl, Søften, Tinglev. Tørring, Ullerslev, Tjæreborg, Nordby, Rødding, Høruphav, Kibæk, Hårlev, Gram, Stoholm, Egebjerg, Forlev, Starup, Guderup.