Fri fadøl til festen fra kun 59kr pr person. Vi kommer både med pilsner og classic og sørger også for fadølsanlægget.  Vi sørger selvfølgelig for der er nok øl til alle og leverer minimum 3 liter øl med pr person.  Du slipper helt for at beregne hvor mange fustager der skal bruges.

Med “fri fadøl til festen” mener vi hele festen hvor i kan nyde kolde pilsner og classic fadøl.

Fadøllet er kvalitets øl fra Willemoes og som leveres fra bryggeriet Vestfyen. Ønsker man i stedet Tuborg eller Carlsberg kan dette også lade sige gøre.

Kontakt os

kontakt udlejningtilfest.dk på Tlf: +45 4054 5175 eller mail: info@udlejningtilfest.dk og hør hvad vi kan gøre for dig med udlejning til fest.

Fadølsanlæg og tilbehør

Fri fadøl til festen 59kr

med Willemoes fadøl

Fri fadøl til festen 99kr

med Carlsberg fadøl

Fri fadøl til festen 99kr

med Tuborg fadøl

Prisen for fri fadøl til festen med Tuborg/Carlsberg er 89kr pr person

Grill og Catering til festHelstegt pattegris

Vi kan også tilbyde jer Grill og Catering til jeres fest eller firma event hvor vi tilbyder helstegt pattegris, BBQ grill buffet og burgermenuer til jer. Vi sørger selvfølgelig for alt lige fra overdækning, buffet borde med mere.  Vi kommer ud til jer med en grillmester og griller og udskærer kødet samt anretter maden til jeres fest.

Men vi har meget mere end det, så udover fri fadøl til festen, kan du leje borde og stole, af stole anbefaler vi Banquet stol som er den bedste til fest. og vi tilbyder også serviceudlejning, Vi kan også tilbyde vores lækre cocktailpakke som er klar til servering og færdigblandede cocktails på fustage og mere til. Hvis du vælger udlejningtilfest.dk som din leverandør, kan du få det hele ét sted.

Byer vi dækker med fri fadøl til festen

Esbjerg, Hjerting, Guldager, Sædding, Tarp, VardeVejen, Grindsted, Jels, RibeSkjern, BrammingBrørup, Tarm, Holsted, Oksbøl, Tjæreborg, Rødding, Gram, Grimstrup, Gørding, Glejbjerg, Agerbæk.