Teltudlejning af 9×9 meter telt inkl gulv på 81m² med plads op til 72 personer. Teltet er perfekt til fester og events i Danmark.

I et 9×9 meter festtelt med valg lange borde anbefaler vi op til 72 personer og med valg af runde borde, anbefaler vi op til 60 personer. Så er der også plads til et serveringsbord, gavebord og f.eks. vores iPad jukebox eller musikanlæg.

Priser på 9×9 meter telt inkl gulv

Med vores teltudlejnings priser giver vi dig flere muligheder med løsninger som “vi sætter op”  hvor vi sørger for opsætning og nedtagning, eller en billigere løsning som “supervisor” hvor vi stiller med en person til at guide og hjælpe jer med opsætning, og nedtagning.

5.399kr – “Supervisor”

6.899kr – “Vi sætter op”

Alle priser er inkl. moms

Har du yderligere spørgsmål omkring størrelse og pris af jeres 9×9 meter festtelt, skal du endelig kontakte os på telefon eller email.

Teltopstilling 9×9 meter i 3D

Med teltopstillinger i 3D kan du se hvordan teltet kommer til at se ud, med borde og stole inden dit festtelt bliver sat op.6x9 meter telt til fest og events i Danmark

Alle telte kan leveres som du ønsker det, vores teltopstillinger er standard tegninger. Vores standard telte har en bredde på 6 eller 9 meter. De kan videreudbygges i længder af 3 m og op efter. klik for mere info her.

Certificerede telte

Alle vores hvide telte er certificerede og godkendt til opsætning som festtelte ved Teknologisk Institut

Gulv til teltet

Vi tilbyder vi gulve i plast. Gulvet har stor betydning for den samlede oplevelse af fest i telt, samt borde og stole. Plastgulvet er let at håndtere når det lægges. Gulvet lægges forskudt og låser sig sammen og som gør det stabilt. Gulvet er marmorgråt med struktur.

Vores plastgulv giver et stabilt underlag for borde og stole.

Udlejning til fest

kontakt udlejningtilfest.dk på Tlf: +45 4054 5175 eller mail: info@udlejningtilfest.dk og hør hvad vi kan gøre for dig med teltudlejning af 9×9 meter telt på 81m².