Grill og catering til jeres fest eller firmafest og hvor vi tilbyder de bedste grillbuffeter til jer. Vi sørger selvfølgelig for alt og vi har flere forskellige slags kød, som vi griller for dig.  Så kan du nemt kan servere en lækker grillmenu for dine gæster.

Grill menuer

Udlejningtilfest.dk tilbyder lækre grillmenuer og hvor vi kommer ud til jer og griller og skærer kødet samt anretter maden til jeres fest.

Vi har grillmenuer som passer til enhver fest. Vi laver alt fra bunden og tilpasser gerne vores menuer og buffeter efter dine ønsker, og vi er altid klar med et uforpligtende tilbud.

Vores grillmenuer er for minimum 30 kuverter, bestiller man under 30 kuverter kan menuen stadig godt købes, man betaler dog minimum for 30 kuverter.

Der er halv pris på menuen til børn under 13 år

Grill udlejning

Vi har alle typer grill til udlejning om det er til helstegt pattegris eller gas grill til BBQ festen. Vi tilbyder også Rotisserie Grill til 16 kyllinger af gangen.

Personale

Vi laver alt fra bunden og tilpasser gerne vores menuer og buffeter efter dine ønsker, og vi er altid klar med et uforpligtende tilbud. Så kontakt udlejningtilfest.dk på Tlf: +45 4054 5175 eller mail: info@udlejningtilfest.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.