Drikkevarer til fest af færdigblandede cocktails, kolde fadøl og slushice til baren, mobilbaren eller cocktailbaren. Vi kan hjælpe med alt indenfor bar og drikkevarer til fest og events.

Slush ice til fest og events

Slush ice

Vi tilbyder slush ice til fest om det er færdigblandede slushy cocktails, milkshakes eller smagsfulde saft-mix koncentrater – læs mere om slush ice

Udlejningtilfst.dk har alt til festudlejning til fødselsdag, konfirmation, brylluppet, reception, byfest, gadefest eller til events. Så står du og skal holde fest og mangler bar og drikkevarer, vil vi med glæde hjælpe dig.

Færdigblandede cocktailsfærdiglavede cocktails GinMango til fest og events - bar og drikkevarer

Vi tilbyder friske færdigblandede cocktails som er klar til servering til fest og events. Mulighederne er mange med friske færdigblandede cocktails på fustage klar til at blive serveret.

Med fester op til 20-30 personer, tilbyder vi cocktailpakker med friske færdigblandede cocktails på flaske bestående f.eks af Dark ‘N’ Stormy, GinMango og Mojito.

Med fester over 30 personer tilbyder vi friske færdigblandede cocktails på fustage til festen. Mulighederne er mange med friske færdigblandede cocktails på fustage klar til at blive serveret.

Alle vores cocktails er mixet efter opskrifter af vores kendte cocktail & drinks mixologister som skaber lækre cocktails.

Se mere under Bar og Drikkevarer – Cocktails

BarerBar og drikkevarer med mobile bar-løsninger til cocktails og fadøl og passer ind til enhver fest og event

Vi tilbyder Bar udlejning af forskellige typer mobile barer med skænkehaner og køleanlæg til cocktails, fadøl, vin eller slush ice uden om det er til private fester, byfester, festivaler eller promotion.

Til vores bar-løsninger kan vi også tilbyde alt udstyr der skal bruges i baren. Vi udvikler også doserings løsninger som vores knapbar, spiritus dispensere og meget mere.

Fadøl

Få kolde fadøl og fadølsanlæg som passer altid perfekt til enhver fest og event. Vi leverer til brylluppet, fødselsdagen, receptionen eller firmafesten og vi tilbyder en bred vifte af danske fadøls mærker af  både de klassiske produkter samt økologiske.

Vi leverer fadøl til alle arrangementer, store som små. Vi gør det nemt for dig ved fadølsanlæg udlejning. Vi kan levere alt udstyr som Fadølsanlæg, kulsyre, bar og glas. Vi sørger for at sætte fadøl og udstyret op og kontrollerer at alt fungerer.

Slush Ice

Vi har Danmarks nyeste og bedste maskiner til udlejning. Vores maskiner laver perfekt slush ice på kun 1 time.  Vælger du vores Slush Ice auto, bliver den ved med at lave lækre produkter under hele festen uden stop. Vi har bygget vores slush ice maskiner  med fokus på brugervenlighed, så alt bliver nemt.

Men vi har meget mere end det, så udover at tilbyde bar og drikkevarer til fest, kan du leje festtelte, borde og stole samt serviceudlejning. Vi kan også tilbyde grill og catering løsninger som helstegt pattegris og mere til. Hvis du vælger udlejningtilfest.dk som din leverandør, kan du få det hele ét sted.

Udlejning til fest

kontakt udlejningtilfest.dk på Tlf: +45 4054 5175 eller mail: info@udlejningtilfest.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.

Byer vi dækker med bar og drikkevarer

Aarhus, Odense, Esbjerg, Kolding, Horsens, Vejle, Herning, Silkeborg, Fredericia, Holstebro, Sønderborg, Svendborg, Haderslev
Skive, Skanderborg, Nyborg, Aabenraa, Ikast, Middelfart, Grenaa, Varde, Odder, Hedensted-Løsning, Lystrup, Struer
Ringkøbing, Vejen, Grindsted, Galten-Skovby, Beder-Malling, Aars, Ribe, Hadsten, Skødstrup, Skjern, Hinnerup
Tønder, Vojens, Bjerringbro, Brande, Ebeltoft, Bramming, Hammel, Faaborg, Billund, Assens, Ry, Rødekro
Kerteminde, Ringe, Nordborg, Munkebo, Børkop, Lind, Otterup, Kjellerup, Mårslet, Vamdrup, Bellinge, Strib
Rudkøbing, Give, Brørup, Padborg, Gråsten, Videbæk, Svejbæk, Sunds, Langeskov, Vildbjerg, Tarm, Juelsminde
Solbjerg, Ølgod, Bogense, Årslev, Harlev, Brædstrup, Hjortshøj, Løgumkloster, Jelling, Virklund, Taulov, Glamsbjerg
Toftlund, Broager, Aulum, Augustenborg, Søndersø, Vissenbjerg, Ejby, Aarup, Holsted, Skærbæk, Lunderskov
Brejning, Bjæverskov, Hvide Sande, Sabro, Christiansfeld, Rønde, Nørre Åby, Langå, Trige, Oksbøl, Søften, Tinglev
Tørring, Ullerslev, Tjæreborg, Nordby, Rødding, Høruphav, Kibæk, Hårlev, Gram, Stoholm, Egebjerg, Forlev, Starup, Guderup.