Færdigblandede cocktails på fustage der er klar til at blive serveret.  Vores cocktails er friske, mixet og tilsmagt af vores cocktail & drinks mixologister som skaber lækre cocktails og færdigblandede drinks.

Udvalg af vores cocktails

Vi tilbyder 3 grupper indenfor cocktails som – Cocktails med ginCocktails med vodkaCocktails med rom da de fleste cocktails indeholder enten gin, vodka eller rom.

Vi leverer vores færdiglavede cocktails i 18 liters fustager hvor det svarer til ca.90 cocktails eller 30 liters fustager hvor det svarer til ca.150 cocktails og vi kan levere cocktails hvor der også er sodavand tilsat som lemon, tonic, cola, ginger beer, sprite mm.

Is og Pynt til cocktailsCocktails med isterninger eller knust is

Isterninger og knust is

Levering af cocktails

Vi leverer friske Cocktails på Sjælland, Fyn og i Jylland og vi kan også leverer fadøl og fadølsanlæg til jeres fest eller events

Vores cocktails produceres i samarbejde med  Pernod Ricard, Diageo, Marie Brizzard

Vi leverer til alle typer arrangementer og om de er store eller små. Vi gør det nemt for dig ved færdigblandede cocktails. Vi kommer med færdigblandede cocktails og udstyr til at skænke på, vi sætter op og kontrollerer at alt fungerer.

Udlejning til fest

Så kontakt udlejningtilfest.dk på Tlf: +45 4054 5175 eller mail: info@udlejningtilfest.dk og hør hvad vi kan tilbyde af færdigblandede friske cocktails  til jer.