Teltudlejning Fyn af festtelte inkl gulv i alle størrelser til dig som skal holde den bedste fest og om om det er til konfirmation, bryllup,  firmafesten, udstillinger, events, byfester, vi kan tilbyde dig alt i teltudlejning på Fyn.

Teltet du lejer hos udlejningtilfest.dk fremstår flot og indbydende og opstilles med  gulv.

Teltudlejning Fyn

Teltudlejning Fyn til fest og events i DanmarkVi tilbyder et stort udbud af teltstørrelser i teltudlejning fyn, hvilket gør det muligt for jer at vælge den rette størrelse der passer til jeres fest i jeres rammer.

Beregning af festteltets størrelse

Vil i sidde være lange borde, så skal i beregne med 1,1 m² per person og vil i sidde ved runde borde skal i beregne med 1,3 m² per person. Dette ganges op med det antal personer i bliver –

Eks. en fest på 40 personer og hvor i gerne vil sidde ved runde borde er beregningen 40 personer * 1,3 m² meter ved runde borde) er lig med minimum 52 m² telt.

Ved brug af langborde beregnes der ca. 1,1 m² per person.

Ved brug af runde borde beregnes der ca. 1,3 m² per person.

HUSK at beregne ekstra plads til eventuel buffetborde, gaveborde dansegulv, bar og lignende.

Størrelse og priser på telte

Vi tilbyder størrelser  og priser på festtelte med en bredde på 6 eller 9 meter. De kan videreudbygges i længder af 3 m og op efter.
Du kan uden tvivl finde en størrelse herunder, der både passer til din have og antal af gæster. Se et udvalg af vores størrelser og priser til teltudlejning fyn her.

Klik på størrelse for priser og muligheder

6 meters telte

6×6 meter 36m26×9 meter 54m26×12 meter 72m26×15 meter 90m26×18 meter 108m2 – 6×21 meter 126m2

Teltene vi udlejer har en godkendt selvbærende konstruktion uden stolper i midten. Vinduer og døre kan placeres, hvor i ønsker dem og siderne kan tages af og på.

Skal man bruge andre størrelser med 12 eller 15 meters bredde, så kontakt os med det samme, så finder vi den rigtige løsning sammen.

Husk, vi står altid klar til at besvare dine spørgsmål omkring teltudlejning på fyn eller vejlede iblandt vores andre produkter og services på tlf: 40 54 51 75 eller e-mail: info@udlejningtilfest.dk

3D tegninger af telte

teltudlejning fyn 3D tegning 6x6 meter 32 personer

Ønsker du en mere detaljeret 3D opstilling. Vi kan tilbyde dig målfast 3D tegning af jeres festtelt, så du ved alt kan være der.

Ved fester over 100 personer skræddersyr vi gerne jeres 3D tegning så alle detaljer er med fra staten af.

Gulv til teltet

Vi tilbyder vi gulve i plast. Gulvet har stor betydning for den samlede oplevelse af fest i telt, samt borde og stole. Plastgulvet er let at håndtere når det lægges. Gulvet lægges forskudt og låser sig sammen og som gør det stabilt. Gulvet er marmorgråt med struktur.

Vores plastgulv giver et stabilt underlag for borde og stole.

Certificerede festtelte

Alla vores telte er certificerede og godkendt til opsætning som festtelte ved Teknologisk Institut

Udlejning til fest af telte på fyn

kontakt udlejningtilfest.dk på Tlf: +45 4054 5175 eller mail: info@udlejningtilfest.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.

Byer vi dækker med teltudlejning Fyn

Middelfart,  Strib, Vissenbjerg, Ejby, Aarup, Nørre Åby.