Teltudlejning Fyn af festtelte inkl gulv i alle størrelser til dig som skal holde den bedste fest  og om om det er til konfirmation, bryllup,  firmafesten, udstillinger, events, byfester, vi kan tilbyde dig alt i teltudlejning på Fyn.

Teltet du lejer hos udlejningtilfest.dk fremstår flot og indbydende og opstilles med  gulv. Vi tilbyder et stort udbud af teltstørrelser i teltudlejning, hvilket gør det muligt for jer at vælge den rette størrelse der passer til jeres fest i jeres rammer.

Størrelser på telte

Alle telte kan leveres som du ønsker det, vores teltopstillinger er standard  telte med en bredde på 6 eller 9 meter. De kan videreudbygges i længder af 3 m og op efter. klik for mere info >>her<<.Teltudlejning til fest og events i Danmark

Teltudlejning Fyn

Teltene vi udlejer er helt hvide oghar en godkendt selvbærende konstruktion uden stolper i midten. Vinduer og døre kan placeres hvor i ønsker dem, og siderne kan tages af og på.

Beregning af teltets størrelse

Vil i sidde være lange borde, så skal i beregne med 1,1 m² per person og vil i sidde ved runde borde skal i beregne med 1,3 m² per person. Dette ganges op med det antal personer i bliver –

Eks. en fest på 40 personer og hvor i gerne vil sidde ved runde borde er beregningen 40 personer * 1,3 m² meter ved runde borde) er lig med minimum 52 m² telt.

Ved brug af langborde beregnes der ca. 1,1 m² per person.
Ved brug af runde borde beregnes der ca. 1,3 m² per person.

HUSK at beregne ekstra plads til eventuel buffetborde, gaveborde dansegulv, bar og lignende.

3D tegninger af telte

3D tegntil festing af 6x6 meter telt

Ønsker du en mere detaljeret 3D opstilling. Vi kan tilbyde dig målfast 3D tegning af jeres festtelt, så du ved alt kan være der.

Priser på telte

Find alle størrelser til de bedste priser her. Hvad enten det er et telt til en firmafest, konfirmation, fest i haven, firmaevents eller byfester.

Gulv til teltet

Vi tilbyder vi gulve i plast. Gulvet har stor betydning for den samlede oplevelse af fest i telt, samt borde og stole. Plastgulvet er let at håndtere når det lægges. Gulvet lægges forskudt og låser sig sammen og som gør det stabilt. Gulvet er marmorgråt med struktur.

Vores plastgulv giver et stabilt underlag for borde og stole.

Certificerede telte

Alla vores telte er certificerede og godkendt til opsætning som festtelte ved Teknologisk Institut

Udlejning til fest

kontakt udlejningtilfest.dk på Tlf: +45 4054 5175 eller mail: info@udlejningtilfest.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.

Teltudlejning Fyn

OdenseSvendborg – Nyborg -Middelfart – Faaborg – Assens – Kerteminde – Ringe