Færdigblandet GinMango


GinMango cocktail færdigblandet på fustage klar til servering til fest og events i hele Danmark. En GinMango cocktail er mixet med gin og tilsat sødmen fra mangoen og en friskhed fra lime og lemon sodavand.gin hass til fest og events i danmark

Vores cocktails leveres færdigblandet på fustage og klar til brug. Den kan tilkobles alle almindelige fadølsanlæg.

Fustage størrelser

Vores friske færdiglavede GinMango cocktail tilbydes i en 10 liters fustage som indeholder ca. 50 cocktails, 17 liters fustage som indeholder ca. 85 cocktails og 29 liters fustage som indeholder ca. 145 cocktails.

Priser

10 liter – 899kr

18 liter – 1.399kr

30 liter – 2.199kr

Priserne er inkl moms.

Se alle vores priser her på cocktails som leveres friske og færdigblandet i 10, 17 og 29 liters fustager.

Vi leverer til alle typer arrangementer og om de er store eller små. Vi gør det nemt for dig ved færdigblandede Gin cocktails. Vi kommer med fustagen, køler og taphaner til at skænke på, vi sætter op og kontrollerer at alt fungerer.

Ingredienser i en GinMango

Gin
Mango
Limesaft
Lemon sodavand

Alkohol procent 5,6%

Sådan serverer man færdigblandede cocktails

Når man serverer en GinMango til fest, benytter man et 0,3liters glas og fylder den med isterninger og så skænker man ca. 20cl cocktail i glasset, afslutter med limebåde sugerør som garnish og serverer den.

Cocktail haner og køler

For at skænke færdigblandet cocktails fra vores kegs eller fustage, kræver det en taphane og en køler som vi også kan levere hvis du ikke har dette.Mobilbar til cocktails og fadøl og passer ind til enhver fest og event

Vi tilbyder både mobile cocktailbarer med taphaner eller anlæg hvor taphanen bliver monteret på bordkanten og køleren står under bordet.

Pynt og Garnish

En GinMango nydes med garnish af limebåde og evt. sugerør selvfølgelig bæredygtigt. Det tilbyder vi med flere muligheder enten hvor alt er klar til brug eller hvor i selv forbereder jeres garnish.

Is til fest

Skal du bruge isterninger til din cocktail kan vi også hjælpe med det, der bruges ca. 100gram isterninger per glas cocktail, så til 30 liter GinMango på fustage skal man bruge en termotønde med 18kilo isterninger – klik her for priser på isterninger til fest.

Udlejning til fest

kontakt udlejningtilfest.dk på Tlf: +45 4054 5175 eller mail: info@udlejningtilfest.dk og hør hvad vi kan med Gin drinks og cocktails for dig.