Mojito cocktail Færdigblandet på fustage klar til servering til fest og events i hele Danmark. Vores Mojito cocktail er lavet med  BACARDÍ Carta Blanca serveret over knust is og pyntet med limebåde og en mynte.

Priser

Vores Mojito cocktail leveres færdigblandet på fustage og klar til brug. Den kan tilkobles alle almindelige fadølsanlæg,

Vores friske færdigblandede Mojito cocktail tilbydes i en 10 liters fustage som indeholder ca. 50 cocktails, 18 liters fustage som indeholder ca. 90 cocktails og  30 liters fustage som indeholder ca. 150 cocktails

10 liter – 799kr

18 liter – 1.399kr

30 liter – 2.199kr

Se alle vores priser her på cocktails som leveres friske og færdigblandet i 10,18 liters kegs og 30 liters kegs.

Vi leverer til alle typer arrangementer og om de er store eller små. Vi gør det nemt for dig ved færdigblandede rom cocktails. Vi kommer med fustagen, køler og haner til at skænke på, vi sætter op og kontrollerer at alt fungerer.

Ingredienser i en Mojito

BACARDÍ Carta Blanca 37,5%
Simple Syrup
Limesaft
Mynte

Alkohol procent 6,6%

Sådan serverer man færdigblandede cocktails

Når man serverer en Mojito cocktail til fest, benytter man et 0,3liters glas og fylder den med knust is og så skænker man ca. 20cl cocktail i glasset, afslutter med lime-både på toppen og mynte som garnish og serverer den.

Cocktail haner og køler

For at skænke færdigblandet cocktails fra vores kegs eller fustage, kræver det en taphane og en køler som vi også kan levere hvis du ikke har dette.Mobilbar til cocktails og fadøl og passer ind til enhver fest og event

Vi tilbyder både mobile cocktailbarer med taphaner eller anlæg hvor taphanen bliver monteret på bordkanten og køleren står under bordet.

Pynt og Garnish

En Mojito nydes med garnish af  lime og mynteblade og evt. sugerør selvfølgelig bæredygtigt. Det tilbyder vi med flere muligheder enten hvor alt er klar til brug eller hvor i selv forbereder jeres garnish.

Vi benytter lime og mynte som er økologiske for at undgå overfladebehandlede produkter til jeres cocktails

Is til fest

Skal du bruge knust is til din Mojito kan vi også hjælpe med det, der bruges ca. 150gram knust is per glas cocktail, så til 30 liter Mojito på fustage skal man bruge en termotønde med 25kilo knust is – klik her for priser på is til fest

Udlejning til fest

kontakt udlejningtilfest.dk på Tlf: +45 4054 5175 eller mail: info@udlejningtilfest.dk og hør hvad vi kan med rom drinks og cocktails for dig.