Dark n Stormy færdigblandede cocktails på fustage og som er klar til servering til fest og events. Vores Stormy cocktail er lavet med den ægte Goslings mørke rom og ingefær øl serveret over is og pyntet med en limebåd.

Dark'n Stormy cocktail til fest og events i Danmark

Priser

Vores cocktail leveres færdigblandet på fustage og klar til brug. Den kan tilkobles alle almindelige fadølsanlæg.

Vores friske færdiglavede Dark’n Stormy cocktail tilbydes i en 10 liters fustage som indeholder ca. 50 cocktails, 18 liters fustage som indeholder ca. 85 cocktails

10 liter – 1099kr

18 liter – 1.599kr

Priserne er inkl moms.

Se alle vores priser her på cocktails som leveres friske og færdigblandet i 10 og 18 liters fustager.

Vi leverer til alle typer arrangementer og om de er store eller små. Vi gør det nemt for dig ved færdigblandede rom cocktails. Vi kommer med fustagen, køler og haner til at skænke på, vi sætter op og kontrollerer at alt fungerer.

Ingredienser i en Dark ‘n’ Stormy

Mørk rom (Goslings) 40%
Gingerbeer
Limesaft

Alkohol procent 6%

Sådan serverer man færdigblandede cocktails

Når man serverer en Dark ‘n’ Stormy cocktails til fest, benytter man et 0,3liters glas og fylder den med isterninger, så  skænker man ca. 20cl cocktail i glasset og afslutter med en lime-båd på toppen som garnish og serverer den.

Cocktail haner og køler

For at skænke færdigblandet cocktails fra vores kegs eller fustage, kræver det en taphane og en køler som vi også kan levere hvis du ikke har dette.Mobilbar til cocktails og fadøl og passer ind til enhver fest og event

Vi tilbyder både mobile cocktailbarer med taphaner eller anlæg hvor taphanen bliver monteret på bordkanten og køleren står under bordet.

Pynt og Garnish

En Dark’n Stormy nydes med garnish af lime både og evt. sugerør selvfølgelig bæredygtigt. Det tilbyder vi med flere muligheder enten hvor alt er klar til brug eller hvor i selv forbereder jeres garnish.

Vi benytter lime både som er økologiske for at undgå overfladebehandlede produkter til jeres cocktails.

Is til fest

Skal du bruge isterninger til din Dark’n Stormy kan vi også hjælpe med det, der bruges ca. 100gram isterninger per glas cocktail, så til 29 liter Dark’n Stormy på fustage skal man bruge en termotønde med 25kilo isterninger – klik her for priser på is til fest.

Udlejning til fest

kontakt udlejningtilfest.dk på Tlf: +45 4054 5175 eller mail: info@udlejningtilfest.dk og hør hvad vi kan med rom drinks og cocktails for dig.