Grill menu

Lækker grillmenu til jer hvor vi kommer ud til jer og griller og skærer kødet samt anretter maden til jeres fest.

Vi har grillmenuer som passer til enhver fest. Vi laver alt fra bunden og tilpasser gerne vores menuer og buffeter efter dine ønsker. Vi er altid klar med et uforpligtende tilbud.

Vores grillmenuer er for minimum 30 kuverter. Bestiller man under 30 kuverter kan menuen godt købes, man betaler dog minimum for 30 kuverter.

Helstegt pattegris menuGrill og catering af helstegt pattegris, lækre burger

Helstegt pattegris passer til alle fester. Hvad enten det er en fødselsdag, et bryllup eller sommerfest med en uformel stemning hvor maden bare skal være lækker.

Vi tilbyder jer flere muligheder af helstegt pattegris alt efter hvad i ønsker om det skal være en festmenu eller uden menu.

Grisen er nyslagtet og bliver grillet i en lukket grill over kul i ca 4-5 timer hvorefter vi starter udskæring af grisen. Imens vi griller klargører vi jeres store festmenu.

Flammegrillede burgere menu

Burgermenu med lækre flammegrillede burgere og håndskårne pomesfrittes er en klassiker grill menu til din fest hvor vi sørger for alt.

Burgeren består af en friskbagt smørbrioche bolle, 160 gram grofthakke bøf  fra fritgående kvæg, Sennepsmayonnaise, pebermayonnaise, ketchup, frisk tomater, syltede rødløg og pickles og cheddar ost.

Vores pommes frites er håndskårne, lækre sprøde og stegt med en flot gylden farve og et strøg af flagsalt. De sprøde pommes frites steges i frituren.

Helstegt lam menu

Grill BBQ Buffet menu

Grill pølser

Priser på grillmenu

Vi laver vores grillmenu fra bunden og tilpasser gerne vores menuer og buffeter efter dine ønsker, og vi er altid klar med et uforpligtende tilbud.

Udlejning til fest

kontakt udlejningtilfest.dk på Tlf: +45 4054 5175 eller mail: info@udlejningtilfest.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.