Lange borde leje til fest og events med plads op til 8 personer. Udlejningtilfest.dk tilbyder som totalleverandør til fest og events, udlejning af tilbehør til teltudlejning og festudlejning.

Udlejning af borde – Vores lange event plastbord til fest er et solid bord med bordplade af  plast og et sammenklappeligt metal understel.Langt bord 183cm til 6 personer tilbehør til teltudlejning

Bordet er holdbar mod stød og fugt ved almindelig brug, og er derfor velegnet til al brug som ude og inde. Bordet er også velegnet ved brug i lokaler hvor der hurtigt skal kunne ryddes op eller rykkes rundt.

Der er plads op til 8 personer ved bordet, 3 på hver side og 2 for enden af bordet og det kan derfor også bruges til møder, konferencer, undervisning og meget mere. Bordene kan kobles sammen i længden og der er mulighed for en lås på benene, så bordet står stabilt sammen med andre borde.

Lange borde priser

60kr

“standard”

30kr

“Telt”*

Alle priser er inkl. moms

Duge til lange borde priser

80kr

“Stofdug”

39kr

“Papirsdug”

Alle priser er inkl. moms

*  Ved leje af telt har vil 50% rabat på borde og stole – Har du yderligere spørgsmål omkring størrelse og pris af lange event borde, skal du endelig kontakte os på telefon +45 4054 5175 eller email info@udlejningtilfest.dk

Leje af lange borde er meget benyttet til teltfester. Lange borde kræver mindst muligt plads, så du kan have mange gæster i teltet. En god udregningsmodel er ca. 1,1 m2 pr. gæst ved lange borde. Har du tvivl om bordene kan være der, er du altid meget velkommen til at få tilsendt en opstilling med borde og stole i en målfest 3d tegning.

Eventbordene de kan tåle at stå både ude og inde da det er plastborde er det nemt og hurtigt at klappe bordene sammen eller rykke rundt på dem, hvis det ønskes.

Duge til borde

Til bordene har vi lange duge a 225×140 meter. Til de lange borde, skal du bruge en dug på 225×140 cm, hvis de skal stå hver for sig. Skal du sætte bordene sammen i hestesko eller andre opstillinger, er det vigtigt at sørge for lidt ekstra længde til overlap og ca. 20-25 cm til at hænge ned. Vi har stofduge i i hvid til de lange borde.

Vi har også kvalitets Duni rulleduge a 25meter til de lange borde – i hvid og disse papirsduge er i en kraftig kvalitet.

Udlejning til fest

kontakt udlejningtilfest.dk på Tlf: +45 4054 5175 eller mail: info@udlejningtilfest.dk og hør hvad vi kan med bord udlejning og tilbehør til fest og events.

Besøg udlejningtilfest.dk på facebook og “synes godt om” og del gerne siden.

Byer vi dækker med lange borde leje

Agerbæk, Andrup, Bramming, Esbjerg, Grimstrup, Gørding, Hjerting, Ribe, Vejrup, KoldingHerning, Fredericia, Haderslev, Aabenraa, Varde, Vejen, Grindsted, Skødstrup, SkjernTønder, Vojens, Brande, Bramming, Billund, Rødekro, Børkop, Lind, Vamdrup, Give, Brørup, Videbæk, Tarm, Ølgod, Løgumkloster, Jelling, Taulov. Toftlund, Holsted, Skærbæk, Lunderskov, Hvide Sande, Christiansfeld, Oksbøl, Tjæreborg, Nordby, Rødding, Kibæk, Gram, Starup.